MER INFORMASJON - KLIKK HER

Vi bringer frem minnene dine

fotoknudsen ble grunnlagt i 1958 og i dag er vi markedsleder innen bildeprodukter på nett i Norge. Vår bildelagringstjeneste Minnebanken tar vare på nær 550 millioner bilder for våre kunder. I 2014 ble fotoknudsen kjøpt opp av albelli, et ledende europeisk selskap innen bildeprodukter. Selv om vi stadig fornyer oss, kan vi love at fotoknudsen vil levere den samme gode kvaliteten og servicen som vi har gjort siden oppstarten. Vi er fortsatt lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg med å ta vare på og gi liv til øyeblikkene dine.

albelli er et selskap i vekst, og består av en gruppe merkenavn som tilbyr bildeprodukter til millioner av mennesker på tvers av Belgia, Frankrike, Tyskland, Norge, Sverige, Nederland og Storbritannia. Vi er spesialist på fotobok, interiørprodukter, kort, kalendere, bilder og forstørrelser.

Våre produkter

Vi er stolte av å kunne tilby kvalitet, og vi tilstreber å gjøre kundeopplevelsen fra utforming til bestilling så rask og enkel som mulig: når og hvor du vil – rett fra PC, nettbrett eller mobil.

Alle våre produkter produseres i Haag i Nederland av et stort team bestående av fagfolk som bruker toppmoderne utstyr. Takket være den gode innsats fra våre ansatte på fabrikken, har produktene våre vunnet priser over hele Europa.

 

Vårt engasjement

Vår misjon er å inspirere våre kunder til å gjenoppleve og dele livets øyeblikk ved enkelt å skape vakre og personlig bildeprodukter. Vi er opptatt av å levere kvalitet, til fornuftige priser og alltid med god kundeservice i fokus.

Vi tar kundene våre på alvor og tilbyr 100% fornøyd-garanti på alt. Dersom du ikke er helt fornøyd (noe vi er sikker på at du blir), kan du kontakte oss og vi vil produsere produktet på nytt eller gir deg pengene tilbake.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.