MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Butikken Extreme Fitness ble startet i Trondheim i 2006, og består i tillegg til den fysiske butikken av nettbutikken extremefitness.no, som tilbyr et stort utvalg av sport- og helsekostprodukter. Da dette er en norskbasert nettbutikk med eget lager i Norge kan du være trygg på en rask og effektiv levering av alle bestillingene dine. I tillegg vil nettbutikken holde deg oppdatert med både nyheter, rabatter, kampanjer og ulike tilbud.

Hva de selger

Extremefitness.no er den absolutt beste nettbutikken for den aktive mann og kvinne. Det er en sport- og helsekostbutikk som tilbyr produkter fra ledende produsenter til svært lave priser. I nettbutikken finner du blant annet et enormt utvalg av treningsklær, som bukser, gensere, jakker, shorts, tights og undertøy. I tillegg til alt dette fører extremefitness.no også et bredt utvalg av tilbehør, som bager, vesker, hodeplagg, belter og treningshansker.

For å få beste mulige resultatene av treningen kan det være lurt å benytte helsekost, da det kan gi mange store fordeler. Det er grunnen til at extremefitness.no har valgt å ta inn et stort utvalg av godkjente helsekostprodukter. I tillegg til at de tilbyr proteinpulver, har de også et bredt utvalg av fettsyre- og omega3-tabeletter, proteinbarer, vitaminer og mineraler, fettforbrenningsproduker, samt vektøkningsprodukter. De har også egne startpakker der du kan kjøpe flere produkter til en fast lav pris.

Frakt og Levering

Du kan selv velge om du ønsker bestillingen sendt i posten eller om du vil hente den i butikken. Ved henting i butikk tilkommer det ingen leveringsgebyr, men hvis du ønsker den levert tilkommer det et lite gebyr. Bestillingen vil vanligvis bli behandlet og sendt samme eller neste virkedag, noe som gjør at du kan motta bestillingen din allerede innen noen få dager. Hvis nettbutikken har spesielle kampanjer eller det er stort påtrykk, må du påberegne litt lenger ventetid.

Hvis det er en liten bestilling er det A-post som normalt benyttes, slik at den ankommer direkte i din postkasse. Har du bestilt en del produkter vil Klimanøytral Servicepakke bli benyttet slik at leveringen vil bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da få en bekreftelse på epost ved utsending fra lageret, og i bekreftelsen står det også et sporingsnummer, som gjør at du kan spore bestillingen helt fram til utleveringsstedet.

Kundeservice

I nettbutikken finner du svar på de fleste spørsmål, men hvis du har noen andre forespørsler kan du henvende deg via kontaktskjemaet. Du kan også henvende deg i butikken i Trondheim hvis du har enkle spørsmål, eller vil rådføre deg før eller etter du har bestilt. Du kan også henvende deg på det oppførte telefonnummeret der du får svar med en gang.

Du kan betale med de fleste bankkort og kredittkort i nettbutikken. Extremefitness.no samarbeider også med tjenesten Klarna som tilbyr muligheten til å få tilsendt en faktura med bestillingen. Det betyr at du har 14 dagers betalingsfrist, men også at du kan delbetale for bestillingen din.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.