MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Extraoptical.com ble startet i 2010, og har nå blitt en av de mest anerkjente brillebutikkene på nett. Det er mange fortrinn ved å velge extraoptical.com som din faste brillebutikk på nett.

Hva de selger

Nettbutikken har alt av briller for både menn, kvinner og barn. Det som gjør denne nettbutikken så unik er det enorme utvalget med alle slags priser, fra ledende produsenter, men til markedets beste priser. Ser du derfor etter noen nye og praktiske sportsbriller med styrke, eller solbriller med styrke, kan du derfor være sikker på å finne det i denne nettbutikken.

Frakt og Levering

Leveringstiden kommer an på hvilken type briller du har bestilt og glass, men normalt ankommer bestillingen deg mellom 6-12 dager. Vanligvis blir bestillingen levert til din postkasse, men om bestillingen er stort vil den bli levert til nærmeste postkontor, og du vil da motta en hentelapp i posten. Nettbutikken samarbeider bare med anerkjente transportfirmaer, noe som resulterer i en effektiv og problemfri levering. Leveringen er dessuten helt kostnadsfritt, og det gjelder uansett hvor i verden du bestiller til.

Hvis det er en bestilling der brillene først må spesialtilpassas kan det ta litt lenger tid med leveringen. Det er verdt å merke seg at alle brillene i nettbutikken inkluderer standard enstyrkeglass, som er et brilleglasse til de med skjeve hornhinner.

Selv om dette er briller av høy kvalitet, kan det være nødvendig med en retur. Du får derfor 30 dagers full returrett på bestillingen din, uansett årsak. Det går helt fint å åpne og sjekke brillene dine, men det er viktig ved en retur at produktene i bestillingen er i god stand. Du kan derfor be om et bytte av produktene du har bestilt eller be om en refundering av beløpet. Hvis du ønsker en refusjon, må du først sende hele eller deler av bestillingen i retur, så må den behandlet før pengene blir refundert.

Kundeservice

Du finner masse nyttig informasjon i nettbutikken. Ønsker du å henvende deg til kundeservice kan du ringe det oppførte telefonnummeret, der du får svar ganske raskt. I noen situasjoner kan det dessuten være mer hensiktsmessig og ta kontakt via kontaktskjemaet.

Du har også en rekke betalingsalternativer i nettbutikken. Nettbutikken godtar de aller fleste bankkort og kredittkort. Nettbutikken samarbeider også med tjenesten Klarna som gjør det mulig og motta en faktura med bestillingen din der du har 14 dagers betalingsfrist. Med Klarna kan du også delbetale for bestillingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.