MER INFORMASJON - KLIKK HER

OM EXPEDIA

Expedia.no ble lansert i november 1998 og drives av Expedia, Inc., som er verdens største online reisebyrå.

Ved bare et tastetrykk finner du:

• Millioner av publiserte og nedsatte priser på over 300 flyselskaper

• Mer enn 150 000 overnattingssteder og over 4 millioner rom verden rundt

• Tusenvis av aktiviteter og turer som hjelper deg med å få mest ut av ferien din

• Leiebil fra de beste utleiefirmaene

• Muligheten til å sette sammen din egen pakkereise

Vi tilbyr også reiseguider og reisetips, aktivitetsforslag, kart, reiseforsikring og reiseinformasjonstjenester med elektronisk nyhetsbrev.

Skap din egen reise

Enten du vet nøyaktig hva slags tur du ønsker deg, trenger reiseinspirasjon eller bare ønsker å begrense søket ditt, gjør Expedia.no det enkelt å finne ferien som passer for deg. Du kan reise på forretningsreise eller ferie, feire utdrikningslag eller 25 års bryllupsdag. Du foretrekker kanskje å sitte ved vinduet eller ved midtgangen. Noen ganger kan du kanskje lyst til å bo på en kjent hotellkjede, mens du andre ganger har du lyst til å prøve et kult, nytt boutiquehotell i et spennende og trendy område. Uansett hva du leter etter gir Expedia deg muligheten til å forme reisen din ut fra hva du selv foretrekker – dette er et konsept som vi kaller «People Shaped Travel».

Sikkerhet

Vi forstår at det å bestille reise online innebærer en stor grad av tillit fra din side, noe vi tar svært alvorlig. Hvis du bruker Expedia.no til å bestille din perfekte reise, kan du være trygg på at dine personlige opplysninger forblir sikre og konfidensielle. Les retningslinjene våre for håndtering av slik informasjon her.

Expedia Inc. driver Expedia.no og har lokaltilpassede nettsteder for reisende i 30 land rundt om i verden. Expedia Inc. er notert på NASDAQ i henhold til tickeren EXPE. For ytterligere informasjon om Expedia Inc kan du besøke www.expediainc.com.

Hvorfor bestille hos oss?

• Expedia Inc. er verdens største online-reisebyrå. Siden 1996 har vi vært pionerer innen onlinereiser, og vi fortsetter arbeidet med å utvikle innovative løsninger som bidrar til å gjøre reise og reiseplanlegging enklere for våre kunder.

• Vi tilbyr et stort utvalg av reisemuligheter, med et verdensomspennende utvalg på mer enn 150 000 hoteller og over 300 flyselskaper.

• Du kan føle deg trygg når du skal ut og reise. Vi er her for å støtte deg før, under og etter turen, og kundesenteret vårt er åpent 7 dager i uken.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.