MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Eukanubashop.no er en norsk nettbutikk som spesialiserer seg på merkevaren Eukanuba. Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av både hunde- og kattefôr av markedets beste kvalitet.

Hva de selger

I nettbutikken finner du blant annet et stort utvalg av hunde- og kattefôr til lave priser og med markedets beste kvalitet. Det at nettbutikken hovedsakelig fokuserer på merket, Eukanuba, kan du være sikker på at dette er fagpersoner med mye kunnskap for å tilby deg det aller beste.

Det er mange ting å ta hensyn til når det gjelder hunder- og katter. For en god utvikling er kostholdet spesielt viktig, så derfor inneholder fôret i denne nettbutikken riktig mengde av vitaminer og mineraler, slik at dyrene får en mest mulig naturlig utvikling. Du kan dessuten kjøpe et bredt utvalg av rasefôr og tørrfôr på eukanubashop.no.

Eukanubashop.no er en brukervennlig nettbutikk der målet har vært å gjøre det enkelt for kundene. De har derfor egne seksjoner for om det er en valp/kattunge eller om det er voksne dyr. Det gjør at du enklere vil finne det fôret som passer dyret ditt best. I tillegg til alt dette har også eukanubashop.no egne temasider der du finner nyttig informasjon om temaer som tannhelse, valper, kattunger, samt stell av voksne hunder. Det vil dermed øke kunnskapen din.

Frakt og Levering

Bestiller du for over 500 kroner er leveringen helt kostnadsfri. Ved bestilling under 500 kroner tilkommer det en leveringskostnad på 85 kroner. Nettbutikken benytter Bring og Posten som transportpartner, noe som sikrer en trygg og effektiv levering av alle bestillingene dine.

Selv om det billigste leveringsalternativet er levering til Postkontor eller Post I butikk kan det være mest praktisk og be om direkte levering hjem til deg på kveldstid. Det passer best for de som er opptatt på dagtid, og leveringen vil da foregå mellom kl. 17.00 og 21.00. Du vil da motta en SMS to ganger når bestillingen er på vei, samt at transportøren vil ringe 30-60 min før leveringen. Siden dette alternativet ikke tilbys over hele landet vil du bare få oppgitt dette alternativet om det kan leveres til deg.

Du kan angre kjøpet innen 2 uker fra mottakelse. Du kan be om bytting eller om pengene tilbake. Ved en retur er det svært viktig at produktene er i originalemballasjen og ubrukt for at denne rettigheten er gyldig. Kunden må selv betale for returen, unntatt i tilfelle det er en reklamasjon. Men det som derimot er bra er at leveringen er kostnadsfri ved tilsending av nytt produkt.

Kundeservice

Du finner mye nyttig informasjon i nettbutikken, men har du en forespørsel til nettbutikken kan du blant annet ringe alle hverdager mellom kl. 08.00 og 15.00. Hvis du derimot har en litt lenger forespørsel er det mest hensiktsmessig og sende en epost. Du kan også sjekke nettbutikken der de jevnlig skriver masse nyttig.

Du kan betale med bankkort og kredittkort i nettbutikken. Takket være samarbeid med Klarna tilbyr de også betaling med faktura der du har 14 dagers betalingsfrist. Med Klarna kan du dessuten dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.