MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Erotikknett webshop har siden starten i 1999 vokst til å bli en av landets ledende nettbutikker innen vår bransje. Ved å velge oss som din leverandør for erotiske artikler kan du føle deg trygg på at du vil bli tatt godt vare på.

Dream entertainment ble startet i 1999, først som et enkeltmannsforetak, senere ble det et AS. Årsaken til at vi startet med salg av erotiske artikler, var at det var nærmest umulig å finne produkter som holdt mål, kvalitetsmessig, i Norge.
Vårt mål var fra dag én å føre produkter av topp kvalitet, til gode priser, kombinert med den personlige servicen vi savnet i eksisterende butikker.

Nå, 10 år senere, er målsetningen fortsatt den samme, det er fortsatt Terje & Line som tar seg av alle ordrer og alt knyttet til bedriften; vi pakker fortsatt pakkene selv og det er med på å styrke vår kunnskap om hvert enkelt produkt vi selger (i motsetning til mange andre som aldri ser produktene de selger).

I løpet av de 10 årene siden vi startet, har vi har vokst til å bli Norges største norsk-eide erotiske butikk, og ledende innen sexleketøy av høy kvalitet. Ingen andre butikker i Norge har et utvalg som kan måle seg med det du finner hos oss når det kommer til markedets beste produkter. Vi besøker jevnlig messer i utlandet og plukker opp de nye, spennende tingene først, så ? et år eller to etter ? kommer de andre butikkene etter.

At Erotikknett.no er Norges mest kopierte erotiske nettbutikk syntes vi er artig. Vi har flyttet grenser for hele Norges erotiske netthandel og det finnes ikke en eneste butikk som ikke har kopiert oss på et eller flere områder. Her er noen av de tingene vi var først i Norge med:
– Brukertester av produktene.
– Sending av pakkene innen 24 timer
– En rekke kvalitetsprodukter
– Pakkesporing på e-post
– SMS-varsling
– E-faktura
– Omfattende detaljer på produktene
– Mulighet til å se produktene i full størrelse
– Først med angrerett og alltid i tet når det gjelder forbrukerrettigheter

Vi er stolte av hva vi har fått til og skylder deg som kunde en stor takk. Uten deg hadde det ikke vært mulig.

Om du lurer på noe, eller trenger hjelp for å finne ?ditt? produkt, står vi til tjeneste, både på telefon og e-post. Dersom det mot formodning skulle være en feil på et produkt, setter vi vår ære i å løse problemet kjapt og smertefritt for deg som bruker. Vi lever tross alt av salg og det er først når du kommer tilbake for å handle igjen at vi ser at du er fornøyd.

Helt til slutt et lite hjertesukk:
Mange sexbutikker i Norge skryter på seg at de er ?kvinnebedrifter? som om det er et slags kvalitetsstempel. Vi ønsker ikke å være en kvinnebedrift. Vi fokuserer på kompetanse og kunnskap, uavhengig av kjønn.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.