MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Enklere Liv

Hvem er vi

Enklere Liv ble etablert i mars 2005 med en visjon om nyttige produkter som gjør hverdagen enklere og fremragende kundeservice. I 2010 ble Enklere Liv kåret til Gaselle bedrift av Dagens Næringsliv, i 2012 ble vi vinnere av «Årets Butikkjede» i Norge og vi ble Årets nettbutikk i Norge 2014.

Smarte løsninger for en enklere hverdag

Vi har samlet et bredt utvalg produkter som skal gjøre din hverdag enklere. De produktene vi ikke har klart å finne har vi utviklet selv, i samarbeid med ledende innovatører fra hele verden! I dag tilbyr vi et sortiment for alle aldersgrupper slik at du kan finne den perfekte gaven til deg selv og andre!

Vi strekker oss lenger og leverer raskt!

Å gi deg en god kundeopplevelse er det viktigste for oss, enten du handler i butikk, på nett eller over telefon. Vår visjon er at Enklere Liv skal ha så fornøyde kunder at de forteller venner og bekjente om oss. Det ønsker vi å få til med fantastisk kundeservice og nyttige produkter som gjør en forskjell i din hverdag.

Vi leverer varene raskt og har en garanti som er bedre enn norsk kjøpslov, dersom du ønsker å returnere varer. Vi ønsker å forbedre oss og setter stor pris på kundene våre. Har du tilbakemeldinger til oss? Ring oss på 0 46 46 eller send en e-post til post@enklereliv.no!

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.