MER INFORMASJON - KLIKK HER

EMP – Alternative klær og merchandise siden 1996

Liker du skille deg litt ut fra mengden? Da har du kommet til rett sted! Det nemlig den innstillingen vi har hatt i 30 år, helt siden et lite team i Lingen i Tyskland startet et postordrefirma som ga Rock og Heavy Metal-fans mulighet til å kjøpe all merchandise fra én og samme katalog.

I dag er vi Europas fremste forhandler innen merchandise for alternative klær, musikk, TV, film og videospill, med over 70 000 produkter tilgjengelig på nettsiden vår. Og EMP-katalogen er fremdeles førstevalget når det gjelder lesestoff for våre lojale kunder!

Alternative klær for damer og herrer

Om du er ute etter en T-skjorte eller hettejakke med favorittbandet ditt på, eller bare ønsker deg noen nye antrekk, så har vi alt du trenger. Vi har klær for enhver smak. Kjoler i Rockabilly-stil, røffe og rocka bukser, skjorter og boots om du liker rock og metal, og for mørkere sjeler har vi et stort utvalg av klær og tilbehør i gotisk stil.

Sjekk dame- og herreavdelingene for klær, sko, smykker og annet tilbehør fra favorittbandet ditt eller favorittmerket ditt som Urban Classics, Dickies Spiral, Vans og Converse, eller Black Premium, Gothicana, R.E.D og Black Blood, som kun kan kjøpes hos EMP.

Bestill CD-er og Vinyl på nettet

Streaming og nedlasting av musikk kan bare gå hjem og legge seg! For oss fins det ingen bedre følelse enn å holde favorittbandets siste album i hånden.

Vår samling av CD-er og LP-plater bugner av utgivelser innen rock, metal, punk, indie og grunge, blant annet fra klassikere som AC/DC, Metallica, Rammstein, Slipknot, Iron Maiden, Guns N’ Roses, Nirvana, i tillegg til mange nyere band.

Hvis det er verdt å høre på, så finner du det hos oss. Vi har limited edition box sets, live DVD-er og Blu-ray, og til og med kassetter. Du finner ikke et bedre utvalg noe annet sted!

Musikk, TV, Film og Gaming-merchandise

Det er ikke bare T-skjorter med favorittbandene våre vi kan skilte med. EMPs utvalg av merchandise for populærkultur har blitt hentet fra fjerne galakser, eventyrverdener og røffe bylandskap. Vi selger saker fra utallige franchiser, alt fra Assassin’s Creed og Avengers til WWE og Zelda, i tillegg til annen offisielt lisensiert merch for hundrevis av andre band og merkevarer. Kunne du ha tenkt deg en AC/DC Angus badeand? Game of Thrones Monopol?

Eller har du bare lyst til å pynte huset ditt med Funko Pop!-figurer? Uansett hva det er, vi har det! Men ikke nok med det, vi har også mye annet morsomt fra tegneserier, filmer og TV-serier som Disney, DC og Marvel, Star Wars og Harry Potter, The Walking Dead og The Big Bang Theory, for alle nerde-hjerter der ute. Du finner det hos oss. Bazinga!

Fremdeles ikke overbevist?

Vi er 100 % sikre på at når du først har kommet til EMP, så vil du aldri handle noe annet sted. Vi har ingen minimum ordreverdi og toll og moms er inkludert i prisen, vi har rimelig frakt og 100 % angrerett, og det er gratis å returnere varer. Vår vennlige kundeservice er alltid på pletten for å hjelpe deg med din bestilling, retur eller svare på eventuelle andre spørsmål du måtte ha. Du kan også følge oss på Facebook, og få mer informasjon om kampanjer og tilbud der.

EMP Norge

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.