MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Dreamkids.no er en dank nettbutikk som fører en rekke produkter for barn til svært konkurransedyktige priser.

Hva de selger

Ja, hva er det ikke å få tak i til barn på dreamkids.no. Enten du ser etter noe stilig sengetøy med motiver fra barnas verden eller leker har dreamkids.no det. Dette er en veldig brukervennlig nettbutikk som har barn i fokus. I nettbutikken finner du blant annet et stort utvalg av barneklær, sko, samt hobbysaker. Nettbutikken fører dessuten ett bredt utvalg av 100 % lisensierte Disney- og Marvel-produkter. Av det utvalget finner du blant annet Elsa hårstylingssett, Cars ryggsekker, eget smykkeskrin fra Minnie Mus og masse annet.

Videre finner du alt du behøver for barnet bursdagsfeiring. Hvis barnet ditt er glad i og leke med Lego har nettbutikken også et stort utvalg av det.

Frakt og Levering

Det er en rask levering ved bestilling på dreamkids.no. Leveringen har en fastpris på bare 65 kroner uavhengig av hvor stor bestillingen er, men hvis du bestiller for over 1000 kroner er leveringen helt kostnadsfri. Hvis du bestiller innen kl. 14.00 på hverdager vil bestillingen bli behandlet og sendt med en gang. Det resulterer derfor i en leveringstid på bare 2-4 dager fra lageret i Danmark.

Dreamkids.no tar kundene på alvor og derfor har du ubegrenset returrett. Hvis du ønsker en retur så må alle produktene være ubrukt, og være i originalemballasjen. Ved en retur så er det du som selv er ansvarlige for returkostnadene, men hvis det gjelder en reklamasjon på grunn av en produktskade vil nettbutikken betale. Når returen har ankommet lageret vil den bli behandlet, og du har da muligheten til å enten bytte til noe annet eller du kan be om en tilbakebetaling, men da er det veldig viktig at du både oppgir kontonummer og bestillingsnummer med returen.

Kundeservice

Selv om du finner mye informasjon i nettbutikken kan du også ringe til kundeservice om du har behov for det. Kundeservice er bemannet alle hverdager mellom kl. 08.00 og 12.00. Skulle du derimot ønske og sende en epost går det også fint, selv om det kan ta litt lenger tid for svar vil den bli besvart innen 24 timer.

I nettbutikken kan du velge betalingskort som betalingsalternativ. Det er en av de mest sikre metodene for betaling på nett. Nettbutikken samarbeider også med Klarna, som er en tjeneste som lar deg motta en faktura med bestillingen. Du må først skrive inn personnummeret ditt og gjennomgå en liten kredittsjekk. Når det er i orden kan du i tillegg velge og delbetale for bestillingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.