MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Douglas er et parfymeri med stort utvalg innen makeup, parfyme, hudpleie og hårprodukter. Her får du kun autoriserte produkter og alltid de siste nyhetene. I tillegg til de store merkene, finner du også merker du vanligvis må til utlandet for å få tak i. På douglas.no finner du hver uke en gratis gave når du handler over 499,-. I tillegg har nettbutikken gratis gaveinnpakning, 2 valgfrie vareprøver og rask levering.

Hva de selger

Parfyme, sminke og hudpleieprodukter er bare noe av det du finner på douglas.no. Siden starten har fokus vært stort utvalg kvalitetsprodukter til konkurransedyktig pris. Så om du ser etter nydelige dufter fra parfymehusene Dior, Hermes, Lancôme, Tom Ford eller sminke fra Mac, Benefit, Too Faced, Becca eller Zoeva, eller ønsker å stelle godt med huden med hudpleieprodukter fra Clinique, Estee Lauder, Clarins eller Shiseido, finner du hele utvalget på douglas.no. Douglas.no har også et stort utvalg hårprodukter, både shampoo, styling og rettetenger fra merker som ghd, Tigi, Sexy Hair, Macadamia og mange flere.

Douglas.no har sett viktigheten av tilgjengelighet, og det er grunnen til at de har utviklet en app som kan lastes ned både til Android- og Apple-enheter.

Frakt og Levering

For de fleste kunder er det veldig viktig og ha raske og effektive leveringsbetingelser. Det er en av grunnene til at douglas.no benytter Bring som sin transportpartner. Du er derfor garantert en trygg, rask og effektiv levering av alle dine bestilte produkter. Alle bestillingene blir levert til den oppgitte adressen, men om pakken er større enn postkassen, blir den levert til nærmeste postkontor. På ditt oppgitte telefonnummer vil du motta en SMS som fungerer som en hentelapp.Ta med SMS-en til postkontoret sammen med legitimasjon for å hente pakken.

Bestiller du for 600 kroner eller mer så er frakten gratis, bestiller du for mindre så tilkommer det 49 kroner i frakt. Douglas.no er en norsk nettbutikk, derfor betaler du ingen toll.

Kundeservice

I nettbutikken kan du finner svar på de aller fleste spørsmål, men om du ikke finner svar på det du lurer på kan du kontakte douglas.no både via kontaktskjemaet i nettbutikken, på kundetelefonen eller via epost. Der vil du bli møtt av flinke medarbeidere som gjerne hjelper deg. Trenger du gode råd før et kjøp eller har spørsmål om et produkt, kan du kontakte kundeservice.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.