douglas-logo
MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Dauglas er en butikkjede som både består av nettbutikken dauglas.no og fysiske butikker. Dauglas.no har de siste årene utviklet seg til å bli et av Europas største kjeder innen kosmetikk og skjønnhetsprodukter. Siden dauglas.no bare fører Europeiske produkter er du sikret både markeds beste priser, og den beste kvaliteten.

Hva de selger

Parfyme, sminke og hudpleieprodukter er bare noe av det du finner på dauglas.no. Siden starten har fokus vært og bare tilby kvalitetsprodukter for alle kundene. Så om du ser etter nydelige dufter fra stjerneprodusenten, Gucci, sminke deg med sminke fra Mac, Dior eller Isadora, eller bare ønsker å friske opp ansiktet med hudpleieprodukter fra verdensledende Artemis, Estene Lauder eller Clinique finner du hele utvalget på dauglas.no. Dauglas.no har sett viktigheten av tilgjengelighet, og det er grunnen til at de har utviklet en applikasjon som kan lastes ned både til Android- og Apple-enheter.

Frakt og Levering

For de fleste kunder er det veldig viktig og ha raske og effektive leveringsbetingelser. Det er en av grunnene til at dauglas.no benytter Bring som sin transportpartner. Du er derfor garantert en trygg, rask og effektiv levering av alle dine bestilte produkter. Alle bestillingene blir levert til den oppgitte adressen, men om pakken er større en postkassen blir den levert til nærmeste postkontor. På ditt oppgitte telefonnummer vil du motta en SMS som fungerer som en hentelapp.

Ta med SMS-en til postkontoret sammen med legitimasjon og du får utlevert pakken med en gang. Bestiller du produkter for 600 kroner eller mer så er frakten helt gratis, men om du bestiller under så tilkommer det en avgift på bare 49 kroner. Siden daugas.no er en norsk nettbutikk betaler du ingen toll.

Kundeservice

I nettbutikken kan du finner svar på de aller fleste spørsmål, men om du ikke finner svarer kan du kontakte dauglas.no både via kontaktskjemaet i nettbutikken, på kundetelefonen eller via epost. Der vil du bli møtt av koselige medarbeidere som er mer enn villig til å hjelpe deg med det du har på hjertet. Ønsker du deg derfor noen gode råd før et kjøp eller du har noe annet på hjertet kan du dermed henvende deg der.

Sender du epost eller via kontaktskjemaet får du fortløpende svar, mens på telefonen går det relativt raskere. Det som mange setter pris på er at du ved hvert kjøp får med gratis vareprøver. Du kan derfor teste ut produkter og om du ønsker kan du enkelt bestille produktene på dauglas.no om du skulle vært fornød.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.