MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Den norske nettbutikken dorskilt.no har spesialisert seg på produksjon av dørskilt. Dette er en unik nettbutikk som lar seg designe helt egne dørskilt direkte i nettbutikken.

Hva de selger

På dørskilt.no tilbyr de deg og produsere helt egne og unike dørskilt direkte i nettbutikken. Du kan velge mellom både plexiglass-skilt med bare skrift eller du kan velge med både skrift og bilde. Hvis du betaler litt ekstra har du også muligheten til å velge skilt med grafikk. Det finnes en rekke gode valg av bakgrunn, blant annet gjennomsiktig, folie og gull. Du kan dessuten velge et dørskilt med frostbakgrunn som passer spesielt for vinteren.

Alle dørskiltene som produseres av dorskilt.no tåler all slags vær slik at det kan henge på utgangsdøren i flere år. Dørskiltene tåler også sterk sollys slik at de er mer praktiske på sommeren. Når du bestiller de selvdesignede dørskiltene følger det med skriver og bruksanvisning. Om du følger bruksanvisningen er det en enkel sak og montere skiltene på utgangsdøren.

I tillegg til at de selger mest dørskilter for privatpersoner har de også flere bedriftskunder som handler hos de. På grunn at materiale er av en god kvalitet er det flere bedrifter som kjøper dørskilt til en rimelig penge som skal fungere som informasjonsskilt på arbeidsplassen, som veiviser i kontorbygg. Det er også flere bedrifter som har det som navneskilt for ulike kontorer.

Frakt og Levering

Det er like enkelt å bestille som å få skiltene levert. Selv om dette er selvdesignede skilt som nettbutikken deretter produseres er det en normal leveringstid på bare 3-5 virkedager, og de ankommer da i postpassen. Er postkassen for liten blir de sendt til næreste utleveringssted.

Kundeservice

De fleste kunder velger å betale med en medfølgende faktura. Det er på grunn av at et stort antall kunder er bedrifter, noe som gjør det mest praktisk for dem og benytte en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Det er også mulig å betale med Visa eller MasterCard, samt PayPal som er et sikkert betalingsalternativ. Du må da først opprette en PayPal-konto, og ha dekning på kontoen og med bare et klikk har du dermed betalt for alle skiltene du måtte ønske deg. Selv om det kan komme et lite gebyr ved betaling med PayPal tilkommer det ingen gebyr på betaling utført med bankkort eller faktura.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.