MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Detur

Detur startet som et reisebyrå i Tyrkia i 1993 med en kunde og servicesentrert filosofi. I 1998 ekspanderte vi utenfor Tyrkia til ulike deler av Europa og ble kjent som Detur International. Selskapet la til Tunisia, Egypt og Thailand til den voksende listen av reisemål og i 1999 startet vi opp virksomheten i Norge. I dag finnes vi i hele Norden og vi er stolte over å være en av de ledende reisearrangørene i markedet med over 200 000 gjester årlig fra Norden. Vi arrangerer i hovedsak reiser for solhungrige Skandinaver, men vi gjennomfører i høy grad også spesialreiser for grupper, foretak, fotballag og andre idrettsgrupper, rundreiser og cruise. Vi tilbyr i tillegg et stort og bredt golfprogram til Tyrkias golfparadis Belek, samt til Tunisia.

Våre reisemål

I Norge har Detur spesialisert seg på charterreiser til de populære landene Tunisia, Tyrkia og Hellas. Vårt fokus og årelange erfaring med å arrangere reiser til spesielt Tyrkia og Tunisia gjør at vi tør påstå at vi er eksperter på våre reismål. Til og med Hellas, som vi hadde reiser til i våre første år, sitter vi inne med bred erfaring som du som gjest vil dra nytte av. Hvor du enn velger å reise med oss tar vi deg dit solen skinner.

Kvalitet

Hele vår virksomhet går ut på et eneste mål: nemlig å passe på at du får en prisgunstig ferie med høy kvalitet og god service, i tillegg til mange herlige ferieminner. Derfor arbeider vi hardt og målrettet for stadig å forbedre vår kvalitet, da din opplevelse av reisen er det viktigste for oss.

Stort utvalg av hoteller

Vi tilbyr et stort og variert utvalg av hoteller. Du finner alt fra leiligheter, der du får mulighet til å komme tettere på stedet og menneskene som bor der, til fantastiske All Inclusive-hoteller der det meste er inkludert i prisen og du kan slappe fullstendig av i solen. Velg den bostedskategori og hotellklasse som passer best for deg.

Vår service

På våre destinasjoner blir du møtt av våre dyktige og kunnskapsrike reiseledere, som er til stede for å hjelpe deg på din reise. Våre reiseledere hjelper gjerne til med tips om reismålet ditt sånn at du kan få mest mulig ut av ditt besøk, og til og med kanskje finne noen gullkorn utenom vanlig allfarvei. Våre reiseledere møter deg på flyplassen, følger med på transfers mellom hotell og flyplass samt utfører hotellbesøk eller tilbyr telefonservice. Alt for å gjøre din ferie så enkel og bekvem som mulig.

Reis trygt med Detur

Detur er en stabil og pålitelig reisearrangør som ligger på den høyeste ratingen et selskap kan ha i Norge når det gjelder kredittverdigheten som bedømmes av soliditeten (Triple A fra Dun & Bradstreet). Som reisearrangør stiller vi lovpålagt reisegaranti til Reisegarantifondet og vi er medlem av VIRKE og Pakkereisenemda. Siden starten i 1999 har det vært vår ambisjon å gjøre dine viktigste uker i året til et trivelig og uforglemmelig minne for livet. Velkommen til våre reismål!

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.