MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Dentway.no er en relativt ny nettbutikk der alt fokus er og tilby kundene tannbleking- og munnstelleprodukter til en lav pris.

Hva de selger

Dentway.no produserer sitt eget varemerke som er relativt nytt, men de har dessuten et utvalg av tannbleking- og munnstelleprodukter fra store og anerkjente leverandøren.

Det kan være mange årsaker til at tannbleking kan være nødvendig. Både kaffe, røyking og sykdom kan føre til misfargede tenner. Det er noe derfor kan resultere i lavere selvtillit. Med produktene fra dentway.no kan du få tilbake de flotte og hvite tennene du har lengtet etter. Videre har nettbutikken tanntråd, samt tanntrådbøyle.

Hvis du eller andre føler at du har dårlig ånde kan det også være fornuftig med en behandling mot den dårlige ånden. Behandlingsproduktene mot dårlig ånde som dentway.no fører kan du faktisk benytte i kombinasjon med tannblekingsproduktene. Da vil to store problemer forsvinne ganske raskt. Du kan dessuten velge mellom munnvann eller tyggegummi, og begge vil gi samme gode resultat.

En annen måte og ta vare på tennene er og benytte tannbørster og tannkrem av høy kvalitet. Ved å benytte de eksklusive el-tannbørstene fra produsentene OralB og Sonicare er du sikret et godt resultat. De er faktisk så gode at du kommer til der tradisjonelle tannbørster ikke kommer til.

Frakt og Levering

Alle bestillinger blir levert fra lageret som ligger i Sverige. Leveringen er svært rask, og du kan derfor normalt forvente bestillingen din innen 2 dager. Produktene som selges på dentway.no er spesielt følsom ved oppbevaring i ugunstige miljøer. Det er grunnen til at bestillinger ikke kommer med automatisk angrerett, og derfor må du ta kontakt med kundeservice hvis du ønsker en retur.

Det som er viktig å huske på er at hvis en retur blir innvilget må forpakningen alltid være intakt og ikke brutt. Bestillingen må sendes tilbake senest etter 14 dager, og påkostes kunden. Hvis det er en reklamasjon vil du bli tilbakebetalt for returen.

Kundeservice

I nettbutikken står det utfyllende informasjon om produktene og om hvordan du bruker produktene. Du finner dessuten masse informasjon om hva tannbleking er. Hvis du derimot har noen spørsmål kan du alltid ta kontakt med dentway.no. Du kan ringe dentway.no på det oppførte telefonnummeret alle hverdager mellom kl. 10.00 og 12.00. I mange tilfeller kan det være mest hensiktsmessig og sende en epost som du får svar på innen kort tid.

Du kan betale med bankkort eller MasterCard i nettbutikk. Dentway.no samarbeider også med Klarna som gjør at du kan motta en faktura med bestillingen etter en fullført kredittsjekk. Du kan også dele opp betalingen takket være Klarna.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.