MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Tannbleking.no er en nettbutikk som eies av bedriften Dentaworks, som i en årrekke har produsert tannblekingsprodukter for nordmenn.

Hva de selger

Nettbutikken selger hovedsakelig en produkttype, nemlig tannbleking av en svært høy kvalitet. Det er mange årsaker til at tannbleking er nødvendig. Det kan være at brukeren har drukket mye kaffe, røyker eller slitet med sykdom, som har resultert i gule og misfargede tenner. Det tannblekingsprodukter kan bidra med er og gjøre tennene dine hvitere.

Med produktene på tannbleking.no kan du selv bestemme blekingsgraden selv, noe som gjør at overgangen ikke blir for stor. Det første produktet du bør bestille er et komplett tannblekingssett med alt du behøver for og starte. Videre har nettbutikken også tannblekingspenn og tannskinner som du må forme selv. Hvis du allerede har formet skinner kan du dessuten bestille tannblekingsgel.

Frakt og Levering

Det er en rask og effektiv levering ved bestilling på tannbleking.no. Bestillingen leveres nesten alltid som ekspress, og dermed kan du motta produktene allerede innen 1 til 2 virkedager. Uansett hvor mye du bestiller koster leveringen bare 39 kroner. Har du derimot bestilt produkter for over 600 kroner koster leveringen ingenting. Moms er inkludert i kjøpsprisen og det tilkommer ingen tollgebyr siden lageret ligger i Norge.

Kundeservice

I nettbutikken finner du masse nyttig informasjon om produktene og om hvordan du bruker det. Ønsker du derimot og komme i kontakt med tannbleking.no kan du sende en epost eller sende melding via kontaktskjemaet som du får svar på ganske raskt. Hvis du har noen spørsmål du ønsker rask avklaring på kan det være mest hensiktsmessig og ringe på det oppførte telefonnummeret som står i nettbutikken.

De fleste betaler med bankkort, men du kan også motta en faktura med bestillingen. Det er samarbeidspartneren Klarna som leverer den tjenesten, og du må derfor gjennomgå en kredittsjekk først. Når du har gjennomgått den kan du også delbetale for bestillingen. Syns du det er mer praktisk og betale med PayPal går det også helt fint.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.