MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Dekkonline.com er opprinnelig en tysk nettbutikk som eies av selskapet Delticom. Dette er en av Europas ledende butikker for dekk og felger med et omfattende utvalg.

Hva de selger

På dekkonline.com finner du alltid dekk og felger som er spesielt tilpasset kjøretøyer ditt. Nettbutikken har et stort utvalg av dekk og felger for alle kjøretøyer, og det er grunnen til at de også har blitt markedsledende. Det som kjennetegner nettbutikken best er ikke bare det fantastiske utvalget, men også de lave prisene. Ved å kombinere lave priser med dekk og felger fra kjente produsenter, som blant annet Bridgestone, Continental, Goodyear og Michelin, er du sikret de aller beste dekkene for kjøretøyet ditt.

Frakt og Levering

Du vil ikke ha behov for å reise rundt fra dekksenter til dekksenter for å se etter de beste dekkene. Alt kan kjøpes på dekkonline.com og bli levert til nærmeste monteringsservice, direkte til postkontoret eller hjem til deg.

Mange foretrekker og få det tilsendt til nærmeste monteringsservice da de også kan utføre dekkbytte. Selv om det koster litt med dekkbytte vil du uansett få sakkyndig hjelp. Hvis du derimot vil montere dine nye dekk eller felger selv, går det helt fint. Det valget tar du under bestilling, og det vil da ta ca. 7 dager før de ankommer postkontoret eller hjemmet ditt.

Hvis du har valgt postkontor vil du motta en hentelapp som gjør at du kan gå og hente dem. Hvis du bestiller før kl. 12.00 på en mandag til torsdag blir bestillingen behandlet og sendt samme dag. Leveringen er gratis ved bestilling av dekk og felger på dekkonline.com. Hvis du derimot har bare bestilt et enkelt dekk tilkommer det en leveringskostnad på 100 kroner. Hvis leveringen skal skje på en øy koster leveringen 333 kroner per dekk.

Det viktigste er at alle kundene er fornøyd med produktene, men noen ganger er det behov for en retur. Det er grunnen til at dekkonline.com tilbyr hele 30 dagers returrett. Det gjør at du enkelt kan returnere hele eller deler av bestillingen. Produktene må da være pakket i originalemballasjen, samt være i den tilstanden da du mottok dem.

Kundeservice

Du kan betale med både Visakort og kredittkort i nettbutikken. Du kan også betale med PayPal-kontoen din. PayPal er et av verdens sikreste betalingsmåter på nett. Hvis du ikke har tilgang til noen av disse betalingsmåtene kan du betale med bankoverføring. Ved bankoverføring må du vente et per dager ekstra med leveringen.

De fleste svar finner du i nettbutikken, men lurer du på noe annet kan du ringe dekkonline.com mellom kl. 07.00 – 22.00 alle hverdager. Det som derimot er anbefalt er at du sender dekkonline.com en epost der du får et svar innen veldig kort tid.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.