MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Dekk Outlet er en stor aktør på det Europeiske markedet innen dekk, felger og bildeler. I Norge har de nettbutikken dekk-outlet.no, som i løpet av kort tid har fått mange tusen norske kunder

Hva de selger

Dekk-outlet.no er nettbutikken for deg som ser etter dekk, felger og bildeler fra ledende produsenter til en lav pris. Blant produsentene finner du blant annet Bridgestone, Continental og Nokian. I tillegg til at du vil finne et stort utvalg av sommer, vinter og helårsdekk for alle typer kjøretøy, har dekk-outlet.no et bredt utvalg av kompletthjul. Det som er en viktig faktor for at kundene velger dekk-outlet.no er ikke bare det fantastiske utvalget, men også de lave prisene.

Frakt og Levering

Moms er inkludert i prisen, men det kan hende at produktene må tollklareres i Norge. Det kan derfor komme tollgebyr på toppen av kjøpsprisen. Det er mye lettere og kjøpe dekk på nett enn tidligere. Det har med de lave prisene og gjøre, men like mye den effektive leveringen. Du kan både motta de bestilte dekkene direkte hjem til deg og til nærmeste postkontor. Du kan dessuten få dekkene levert direkte til et av dekk-outlet.no sine monteringspartnere som holder til i nærheten av deg.

Det tar normalt 7 dager før bestillingen er hos deg, eller hos en monteringspartner. Flere velger og få det levert til en av partnerne, som dermed også kan utføre dekkskiftet på samme tid. Ved bestilling i nettbutikken er leveringen gratis, men om du bare kjøper et dekk må du betale 100 kroner for leveringen. Bor du på en øy er prisen 333 kroner. Har du derimot kjøpt et motorsykkeldekk er det helt gratis levering også ved kjøp av et dekk.

Alle produktene er fra produsenter som er kjent for god kvalitet, men uforutsette ting kan oppstå. Det kan være at du ønsker et bytte på grunn av feil størrelse, og da skal det også være enkelt og kunne bytte. Du har derfor hele 30 dagers bytterett fra dagen du mottar bestillingen.

Kundeservice

Du kan betale med både kreditt- og bankkort i nettbutikken. Hvis du ønsker og betale med bankoverføring må du benytte både beløpet og kontonummeret som står på fakturaen. Siden det tar litt tid før pengene blir bokført må du belage deg på litt lenger leveringstid enn normalt. Mange mennesker ønsker også å betale med PayPal. Det er en av de sikreste betalingsmåtene på nett, men det tilkommer da et gebyr som går til PayPal.

Hvis du har behov for råd eller hjelp kan du ringe dekk-outlet.no alle hverdager mellom kl. 07.00 og 22.00. Du kan også sende en epost til nettbutikken der du får svar innen kort tid, også i helgene. I motsetning til mange andre nettbutikken tilbyr også dekk-outlet.no at du kan sende de en faks.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.