MER INFORMASJON - KLIKK HER

Velkommen til DealExtreme

Velkommen til DX! Om dette er ditt første besøk, gratulerer! Du begir deg nå ut på en reise for å utforske de kuleste dingsene i verden.

DX.com ble etablert i 2005 som en spesialbutikk for dingser, som spesialiserte seg på lommelykter, flash-kort og lasere. Siden den gang har DX.com eksplodert i vekst og bestrebet seg med å finne ekstreme dingser rundt om i verden og tilbyr for tiden 110 000 varer fra verdens minste micro-SD kortlesere og store radiostyrte helikoptre til ekte Nokia telefoner. Mens våre kolleksjon av dingser har vokst har ikke vår lidenskap gjort det samme. Her på DX vil du ikke føle deg som en fremmed, men heller en fan av dingser, slik som oss!

Hvordan blir skatter og tollavgifter håndtert?

Statistisk sett har mindre enn 1% av DX sine leveringer blitt undersøkt av internasjonale tollbyråer.  Kunden er allikevel ansvarlig for alle tollspørsmål inkludert tariffer, skatter, importlover og beslag.

Varer fra varehuset i Hong Kong er ikke underlagt noen eksportskatter.
Varer fra de internasjonale varehusene er ikke underlagt noen merverdiavgifter.

Hva er DX sin fornøydgaranti?

Din tilfredshet er vår høyeste prioritet, så vi garanterer at alle våre produkter leveres sikkert, hvis ikke får du pengene tilbake!

Alle varer er dekket av en 5 dagers «dead on arrival» garanti. De fleste varer er dekket av en 90 dagers erstatnings garanti og 150 dagers reparasjons garanti.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.