De beste klokkene for henne

Et armbåndsur handler om mye mer enn bare å vise tiden. En klokke har blitt et statement smykke og en uerstattelig del av et antrekk for både kvinner og menn.

Det finnes utallige modeller og typer der ute som ligger i ulike prisklasser, men hvis du vil sikre deg både stil og kvalitet, bør du definitivt gå for et merke. Det kommer som regel til å koste deg litt ekstra enn en klokke fra kjedebutikkene, men ikke la deg bli skremt av store merkenavn – luksusklokker trenger ikke alltid å koste en liten formue. De fleste produsenter har en eller flere kolleksjoner som er rimelige på pris uten at det går betydelig utover kvaliteten.

I denne artikkelen har vi samlet de mest populære og stilige klokkene på markedet akkurat nå som ikke kommer til å tømme sparebøssen.

Hva skal du se etter

Før vi hopper til de ulike modellene, er det viktig å nevne et par ting du trenger å huske på. Når du skal kjøpe en klokke er det lurt å velge et kvartsur fremfor en mekanisk klokke. Kvartsur er som regel mer nøyaktig og krever mindre stell og reparasjoner sammenlignet med en mekanisk klokke. Vil du gå for topp kvalitet, se etter klokker fra sveitsiske og japanske produsenter. De er kjent for å være de beste på markedet.

La oss nå gå over de mest populære klokketypene denne høsten.

Minimalistisk

Enkle, men stilfulle klokker er fortsatt populært denne sesongen, og det er ingen overraskelse. De kan matches med hva som helst og får selv et enkelt antrekk til å se bedre ut. Blant de mer minimalistiske klokkene finner vi fortsatt Daniel Wellington som har beholdt sin popularitet på grunn av sitt rene og tidløse design.

Daniel Wellington

For de som liker litt mer flashy klokker, men vil fortsatt holde seg til den minimalistiske stilen, kan vi anbefale å sjekke ut Michael Kors. Deres klokker er som regel laget av mer metallisk materiale og tiltrekker dermed litt mer oppmerksomhet når de sitter på armen. Cluse er et annet merke som skiller seg ut på markedet for minimalistiske klokker. Deres design er rent og feminint, og du kan få deres klokker i farger som blå og babyrosa. De kan minne en del om Daniel Wellington, men de selges til nesten halvparten av prisen.

Michael Kors
Cluse

 

Luksuriøst

For de som liker å ha litt mer bling på armen, finnes det mange modeller som har mer vågale utsmykninger. Audemars Piguet er et sveitsisk merke som har en lang historie av å lage kvartsur av høy kvalitet. De fleste klokker fra dette merke har en urkasse som er dekket med ekte diamanter. Vår favoritt er Audemars Piguet Royal Oak Quartz som er en elegant klokke i rustfritt stål med det berømte Grande Tapisserie mønstret. Urviserne er laget av hvitt gull og hele klokken er utsmykket med hele 40 ekte diamanter.

Audemars Piguet Royal Oak Quartz

Hvis du synes at Audemars Piguet Royal Oak Quartz ikke har nok diamanter, kan du gå for Vacheron Constantin Traditionelle Small Model. Dette er en smalere klokke som er dekket av hele 1475 diamanter. Mens diamantene definitivt stjeler mye av oppmerksomheten, er resten av klokken like imponerende. Urkassen som er 30 mm i diameter og 5.98 mm i tykkelsen er laget av 18K hvitt gull. Det samme gjelder urviserne og armbåndet.

Vacheron Constantin Traditionelle Small Model

Vi kan ikke lage en liste over de mest populære klokkene uten å inkludere Rolex. The Pearlmaster er kronjuvelen i Rolex sin kolleksjon. Laget av 18ct rosa gull, uret er utsmykket med diamanter og urviserne laget av 18ct gull. Denne klokken er også et sertifisert kronometer og har en Rolex kaliber 2235. Hvis du skal bare ha på deg et smykke, bør du gå for denne klokken.

Rolex Pearlmaster

Rødt

Det er ingen tvil om at rødt er i fokus denne sesongen. Fargen var å finne på alle moteshows denne høsten, og flere av klokkeprodusentene har plukket opp denne trenden. Furla har sluppet to ulike klokker med rødt stropper. Furla Vittoria er en klokke som er laget av rustfritt stål og har en tynn dobbelstropp av lær. Urplaten er enkel og minimalistisk uten siffer, og har en diameter på kun 21 mm. Den er utsmykket med to røde steiner.

Furla dobbel

Den andre klokken Furla har å tilby tar den røde trenden et steg videre – i tillegg til stroppen har den en rød urplate. I likhet med den andre klokken, er denne laget av rustfritt stål og har en kvartsmekanisme. Den tåler også å være under vann.

Furla Red

Skagen har også tatt sin vri på den røde trenden og introdusert en rød klokke med enkle detaljer i rose gull. Både lærstroppen og urplaten er i en dyp vinrød farge. Det geniale med denne klokken er at du kan bytte ut stroppen og sette på en i en annen farge hvis du blir lei av rødt eller den går ut av stil.

Skagen Red

Anbefalte nettbutikker for å handle klokker:

Klokker.no – BESØK NETTBUTIKK

Bjørklund- BESØK NETTBUTIKK