MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Idéen om å danne et selskap som tilbød seg å lage nordmenns CV og søknad kom januar 2016.

Det var nemlig da mediene virkelig startet å masseprodusere artikler om at Norges arbeidsmarked var på vei nedover, og at konsekvensene ville ramme oss alle.

Dette stemte forsåvidt, noe de fleste av oss også kanskje så komme, men det vi la spesielt merke til var at stadig flere og flere mennesker ikke ble innkalt til intervju, for stillinger de egentlig var perfekte til.

Her snakker vi altså om mennesker som søkte på en eller flere jobber de var svært godt kvalifisert til, men som aldri ble innkalt til intervju. Dette var forbausende for oss, og ved nærmere undersøkelser, fant vi årsaken.

Det var rett og slett deres egne CVer og søknader som saboterte de. Papirene deres ga nemlig ikke i nærheten av det samme gode inntrykk av de som person. CVene var rotete og på flere sider, nevnte en rekke unødvendige ting, og tok dermed oppmerksomheten bort fra det som faktisk var relevant for stillingsutlysningen. Søknadene strakk seg over 2 hele sider i alle tilfellene, fulle av (unødvendig) tekst.

Da vi så dette, en rekke ganger, med flere forskjellige personer, traff det oss. Her måtte noen ta oppgaven med å hjelpe jobbsøkere, arbeidsgivere og samfunnet med å legge til rette for at folk skal lykkes med å lande jobben de ønsker. Og slik var CVGURU født.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.