MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Cubus er en av Norges aller største kleskjeder, og er representert i Norges aller fleste kjøpesentre. Cubus er en del av Varnerkjeden, som i flere år har eid noen av de største butikkjedene i Norge. De aller fleste har handlet i en av Cubus-butikkene. Cubus sin nettbutikk, cubus.com, har et like godt utvalg som de fysiske butikkene, og du kan dermed handle alle favorittplaggene direkte fra hjemmet ditt til gode priser.

Hva de selger

Det som kjennetegner alle klærne du finner i nettbutikken er ikke bare de lave prisene, men også den svært gode kvaliteten. Cubus.com er en nettbutikk som fører alt av klær fra kjente produsenter. I tillegg har de en egen kolleksjon som består blant annet av topper, jeans, gensere, t-skjorter og masse annet, og det flotte er at kolleksjonen er bare laget av organisk bomull.

På cubus.com føres det klær for menn, kvinner, barn og babyer. Enten du ønsker nye bukser, superulltøy, nattøy, jakker, undertøy eller tights, kan du være sikker på at du finner det på cubus.com. Videre har nettbutikken blant annet et stort utvalg av kjoler, shorts, treningstøy og badetøy.

Frakt og Levering

Det koster bare 49 kroner for leveringen, men om du handler for over 600 kroner spanderer nettbutikken hele leveringen. Ved bestilling på cubus.com vil du normalt ha mottatt bestillingen din mellom 2-6 virkedager.

Cubus.com benytter PostNord som transportør, noe som sikrer en rask og effektiv levering av bestillingen. Når pakken blir sendt fra lageret vil du dessuten motta en epost der du finner en sporingslink, som gjør at du kan følge hele bestillingen helt til den ankommer deg.

Selv om alle klærne på cubus.com er av en høy kvalitet har du hele 100 dagers åpent kjøp fra dagen du mottok bestillingen. Du kan returnere hele eller deler av bestillingen tilbake til nettbutikken ved å benytte det vedlagte skjemaet. Det er en returkostnad på 49 kroner, som vil bli trukket fra beløpet du ønsker tilbakebetalt. Du kan også bytte produktene til et annet produkt.

Hvis returen derimot er en reklamasjon på grunn av en produktskade eller at bestillingen har blitt skadet under levering vil du ikke bli trukket for returkostnaden

Kundeservice

På cubus.com kan du finne de aller fleste spørsmål og svar. Har du noen spørsmål du ikke finner svar på kan du komme i kontakt med cubus.com på en rekke måter. Den enkleste måten er Live Chat-funksjonen du ser i nettbutikken. Står det ONLINE på chatte-ikonet er medarbeiderne tilgjengelig. Hvis ingen er tilgjengelig via Live Chat kan du ringe på det oppførte telefonnummeret. Du kan dessuten sende en email der du får svar innen 48 timer på hverdager.

Visjonen til nettbutikken er og gjøre det enkelt for folk flest. Det enkleste er derfor å handle alle plaggene direkte fra hjemmet ditt. Det gjør at du kan betale med både svensk og norsk bankkort i nettbutikken. Du kan også motta en faktura med kjøpet ditt.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.