MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Climbing247.no er en svensk familieeid bedrift som ble etablert i 2003. Selv om nettbutikken leverer klatring- og friluftsutstyr over hele verden er hovedmarkedet i Norge, Sverige og Danmark. I tillegg til å selge utstyr gjennom denne nettbutikken har de dessuten en fysisk butikk i Dalarna i Sverige.

Hva de selger

Helt siden starten har climbing247.no hatt et stort fokus på å selge spesielt utstyr for klatring, noe som kjennetegnes av et svært godt utvalg. Nettbutikken fører dessuten et like stort utvalg av friluftsutstyr, blant annet sko, klær, hodelykter, snø- og sikkerhetsutstyr og telt.

Alle medarbeiderne som jobber for nettbutikken er fagpersoner. Fagpersoner som er spesielt dyktige på akkurat det nettbutikken selger. Det gjør at du hele tiden kan motta hjelp og nyttige råd før, under og etter en bestilling. Det har dessuten resultert i at de bare fører produkter av en spesielt høy kvalitet og fra verdensledende produsenter. Eksempler på produsenter som de fører produkter for finner du Nordic Cab, Evolv, Fjellreven og Camelbak.

Selv om dette er en nettbutikk som selger produkter i øverste prisklasse er det også en del produkter for de med et lite budsjett. Blant annet har de en egen outlet-seksjon der du kan gjøre et godt kupp. De har også flere kampanjer der du kan kjøpe produkter til en god pris.

Frakt og Levering

Climbing247.no leverer alt av bestillinger med PostNord som er både effektivt og raskt. Når du legger inn en bestilling i nettbutikken går bestillingen normalt ut fra lageret innen 2-5 dager.

De tilbyr to ulike fraktmetoder – standard og ekspress. Velger du derimot ekspress blir bestillingen sendt innen 24 timer, og du vil motta den svært raskt. Ved bestilling med standardlevering kan det ta noe lenger tid.

Det at bestillingen sendes fra lager i Sverige betyr at du ikke betaler noe tollgebyr for kjøpet, og momsen er inkludert i kjøpsprisen. Som oftest velger kunden og først investere en del kroner når de besøker nettbutikken. Det har ofte med et stor og nødvendig utvalg og gjøre. Det er grunnen til at det er helt gratis levering på bestillinger over 1000 kroner. Er prisen lavere enn det beløpet tilkommer det en liten avgift på toppen av bestillingen.

Kundeservice

Det er veldig god kundeservice i denne nettbutikken. Noe av det mest praktiske må vel være størrelsesveilederen du finner i nettbutikken. Ofte har klær ulik størrelse avhengig av produsent, og derfor har climbing247.no utviklet en egen størrelsesveileder som bidrar til at du bestiller riktig størrelse. I tillegg har de utviklet flere størrelsesveiledere basert på hvilket produkt du skal bestille. Det som er et faktum er at noen ganger kan det oppstå en liten feil, for eksempel at du har mottatt en feil størrelse allikevel. Du har derfor 90-dagers returrett på bestillingen din.

Det å betale for bestillingen er noe som er veldig lett i nettbutikken. I tillegg til å betale med Visa eller MaterCard kan du via Klarna motta både en faktura med kjøpesummen, men også dele opp betalingen din.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.