MER INFORMASJON - KLIKK HER

Christiania Glasmagasin – Alt det beste til kjøkken og hjem

Christiania Glasmagasin er en unik og tradisjonsrik del av norsk handelsnæring. Vi fører i dag et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat mm. Hos oss finner du kjente norske merker som Porsgrund Porselænsfabrik, Norgesglasset og Hadeland Glassverk, samt internasjonale brands. Vi er store innenfor gavelister til bryllup, og hvert år arrangerer vi bryllupskveld i Oslo og i flere andre byer. Med 276 års erfaring kan vi hjelpe deg med det du måtte trenge til kjøkkenet. Velkommen innom for en hyggelig handel!

Betaling

Kunden velger selv betalingsmetode. Betaling behandles av kvalifiserte leverandører, henholdsvis Klarna Norge AS og Nets Branch Norway, som er sikkre elektroniske betalingsleverandører for Visa og MasterCrad/Eurocard. 
All informasjon som skrives inn i Klarna Checkout eller Nets, både personopplysninger og kortinformasjon, er kryptert og sikret etter de høyeste standarder. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk. Du som sluttkunde kan være helt trygg på at dine opplysninger aldri kommer på avveie, og at de aldri vil deles med tredjepart. Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den blir sendt fra oss til kunden.


Levering og forsinkelse

Forsendelse med Postnord. Forsendelser kun i Norge. Vanligvis sendes varene fra oss innen 24 timer etter ordren er mottatt. Normert leveringstid er 1-4 virkedager avhengig av hvor i landet man bor, men ulike årsaker kan påvirke leveringstiden. I høysesong må noe lengre leveringstid påregnes. Fraktkostnad på 99,- tilfaller kunden. Alle priser blir oppgitt under kjøpsprosessen. Når pakken er sendt vil du motta bekreftelse pr epost. Pakken må hentes på ditt MyPack utleveringssted i løpet av 14 dager før den blir sendt i retur til oss. Dersom pakken ikke blir hentet på avtalt sted og kunden ønsker ny levering vil kostnader ifbm ny utsendelse som hovedregel tilfalle kunde.
Uavhentede pakker belastes med et gebyr på 250,- pluss frakt. Dette for å dekke alle kostnader for frakt tur/retur, håndtering og emballasje. Kunden er selv ansvarlig for at det oppgis korrekt mobilnummer slik at vi får varslet deg når pakken er klar til utlevering. Oppgitt mobilnummer må være et norsk nummer.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.