MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Firmaet bak chopar.no ble startet i 1999 som en liten aktør av turnklær, men etter det har de vokst til å bli en av Danmark største tilbydere av turnklær, og har også begynt et samarbeid med foreninger over hele Skandinavia. De designer og produserer sine egne merkevarer, men ved siden av det fører de også et stort utvalg av turnklær fra merkevaren CRAFT, som er kjent for sine gode kvaliteter.

Hva de selger

Hovedfokuset til chopar.no er turnklær for både jenter og gutter, og det har gjort så utvalget etter noen år har blitt enormt. I nettbutikken finner du derfor et stort utvalg av turnklær i forskjellige størrelser, forskjellige farger og der kvaliteten også kan variere. Det kuleste med nettbutikken derimot er ikke deres flotte og ferdigsydde turnklær, men det er muligheten for å designe sin egen.

Nettbutikken har faktisk en egen kategori i nettbutikken der du selv kan designe din egen turndrakt, som gjør at du kan være sikker på at den er skreddersydd for akkurat dine behov. Ved design av egen turndrakt har du muligheten til å selv velge farge, design og stoff, og er du usikker kan du alltid rådføre deg med chopar.no

Videre fører chopar.no også et bredt utvalg av alminnelige treningsklær for jenter og gutter. Enten du ser etter en ny og praktisk tights, topp, eller bukse og shorts til gutter kan du være sikker på at nettbutikken har det.

Frakt og Levering

Hvis du bestiller for over 900 kroner er leveringen helt kostnadsfritt, men under den prisen kommer det et tillegg på 100 kroner. Chopar.no samarbeider med Bring om levering, noe som sikrer en rask og effektiv levering. Hvis de bestilte produktene er lagerført vil leveringstiden være på mellom 5 til 10 virkedager. Om det er bestillingsprodukter må chopar.no selv bestille fra produsent eller selv produsere produktene, noe som kan gi store forsinkelser i forhold til levering.

Det at Bring er transportselskapet betyr også at sporing er inkludert, og du mottar derfor en epostbekreftelse når bestillingen er sendt fra lageret, der sporingskoden også står. Du kan derfor følge hele leveringsprosessen helt fram til utleveringsstedet.

Selv om dette er produkter av veldig høy kvalitet, kan det hende at det er ønskelig med en retur. Du kan be om et bytte eller om refundering av kjøpsprisen. Du får derfor hele 30 dagers returrett fra dagen du mottok bestillingen.

Kundeservice

I nettbutikken finner du masse nyttig informasjon om selskapet og produktene. Ønsker du derimot å komme i kontakt med nettbutikken, kan du blant annet ringe på det oppførte telefonnummeret. Du kan også sende en epost eller sende en henvendelse til kundeservice via Facebook eller Instagram.

På chopar.no kan du betale med alle de vanlige visakortene, men om du har en aktiv PayPal-konto med positiv balanse kan du også betale med det.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.