MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Chloes.no er en nettbutikk som de siste årene har hatt en markant vekst innen det norske markedet. Nettbutikken ble starten av en dame som heter Chloe, som startet butikken siden hun hadde problemer med å finne hair extensions av god kvalitet. Markedet av hair extensions før nettbutikken kom besto ofte av hair extensions av dårlige kvalitet, og ofte kunstige. Det ønsket hun å gjøre noe med og startet derfor selskapet Chloes som nå er representert med nettbutikker i flere land over hele verden.

Hva de selger

I starten var hair extensions hovedfokuset. Det er grunnen til at du vil finne et stort utvalg av hair extensions i flere forskjellige farger og design. Det som skiller denne nettbutikken fra mange andre er at de tilbyr bare hair extensions som stammer fra 100 % ekte menneskehår. Det bidrar til en svært god kvalitet. Det som er positivt med at det er ekte er mulighetene det vil gi.

Med ekte menneskehår kan du krølle og style etter helt egen smak. Siden dette er ekte hår er det dessuten viktig og pleie det på en god måte. Det er grunnen til at chloes.no også har et stort utvalg av hårpleieprodukter. Det vil bidra til at håret beholder sin naturlige farge, utseende og det vil gjøre at håret varer mye lenger.

Det finnes utallige måter og feste håret på, blant annet kan du kjøpe hair extensions med clip-in, keratin eller tape i denne nettbutikken. Siden medarbeiderne i nettbutikken har lang erfaring innen dette har de utviklet en rekke veiledere som du finner i nettbutikken. I de mange veilederne kan du finne mange gode og praktiske tips for å bevare håret lengst mulige, hvordan du pleier det og hvilken metode som trengs for å feste håret på en riktig og god måte.

Frakt og Levering

Fra lageret som ligger i Storbritannia er det en svært rask levering til Norge. Nettbutikken vil behandle bestillingen med en gang, noe som gir en leveringstid på normalt 4-6 virkedager. Når man skal kjøpe hair extensions er det vanlig å investere litt i det, og derfor er det hele gratis frakt ved bestillinger over 499. Under 499 tilkommer det en liten avgift for levering. Chloes.no er dessuten veldig opptatt av betingelsene til kundene, og det gjør at de gir 2 ukers bytterett ved bestilling. Har du derfor mottatt feil farge eller design kan du derfor enkelt returnere hair extensions som du har bestilt.

Kundeservice

I nettbutikken finner du svar på det aller meste. Det er derfor en stor sjans for at du finner svaret på det du lurer på. Skulle du derimot ikke det kan du enkelt sende chloes.no en epost som du får svar på innen kort tid. Den vanligste måten og betale bestillingen på er Visa eller MaterCard. Det er også mulig og motta en faktura, med en betalingsfrist på 14 dager. Hvis du syns det er mer praktisk for deg og delbetale for bestillingen er det noe som også ordnes fint. Trustly er en ganske ny tjeneste som gjør at du kan betale direkte fra nettbanken din.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.