MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Charlieshus.no er en interiør- og lekebutikk på nett som tilbyr et stort utvalg av franske toppklasses merkevarer til en overkommelig pris.

Hva de selger

Charlieshus.no er en veldig oversiktlig nettbutikk som gjør det til en flott handleopplevelse. Nettbutikken er spesielt for foreldre med god smak, og som ønsker bare det aller beste for barnas tilværelse. Du finner blant annet et stort utvalg av interiørartikler for barn i nettbutikken, som veggdekorasjoner, leketepper, pynteputer, i tillegg til flotte oppbevaringskurver med et stilig og lekent motiv. Videre fører også charlieshus.no et bredt utvalg av kreative leker, tegneprodukter, gåbiler, aktivitetsleker og egne dukketeater som barna vil elske.

Hvis du også ønsker å fornye soverommet kan det være lurt å bytte ut sengetøyet. Det er grunnen til at charlieshus.no har valgt å føre sengesett som vil ta seg godt ut på alle barnerom. Nettbutikken har dessuten sengekanter med ulik motiv som passer for babysengen.

Frakt og Levering

Når du har bestilt mottar du en bekreftelse på epost som det er viktig å lese gjennom. Da vil også nettbutikken behandle bestillingen din. Det er helt gratis levering ved bestilling over 1000 kroner. Hvis du bestiller under 1000 kroner kommer det en liten leveringskostnad på toppen av kjøpsprisen. Alle bestillinger sendes med Posten eller Bring, noe som sikrer en rask og problemfri levering.

Du har 14 dagers angrefrist fra dagen du mottar bestillingen din. Ønsker du av en eller annen grunn og returnere hele eller deler av bestillingen, kan du velge mellom et bytte eller en refusjon. De er ved en retur viktig at alle produktene er i originalemballasjen og i den tilstanden som da du mottok den. Et returskjema kom sammen med bestillingsbekreftelsen din, og må derfor skrives ut, fylles ut og sendes sammen med returen. Det er kunden som betaler for returen, og du kan da sende den med transportfirmaet du selv ønsker, og det kan dessuten være lurt at returen er sporbar. Hvis du ønsker en refusjon vil det bli betalt ut innen 14 dager.

Kundeservice

Du finner svar på praktiske spørsmål i nettbutikken, men du kan også ta kontakt med nettbutikken via kontaktskjemaet der du får svar innen kort tid.

Du kan betale med kredittkort og visakort i nettbutikken. Du kan også velge å betale med postoppkrav der betalingen vil foregå ved utleveringsstedet. Hvis du derimot ønsker å betale med faktura vil det komme et fakturagebyr på 69 kroner, og du må fullføre en liten kredittsjekk.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.