MER INFORMASJON - KLIKK HER

Hvordan alt startet

Catawiki ble grunnlagt i 2008. Hjemmesiden var opprinnelig utformet som en plattform hvor samlere kunne administrere og holde styr på samlingene sine på nett. Besøkende kan fremdeles legge til nye gjenstander til de eksisterende katalogene over samlingsobjekter. Ikke overraskende er navnet Catawiki en sammensetting av ordene ´catalogue´ og ´wiki´. I 2011 startet Catawiki med å holde ukentlige auksjoner av ulike kategorier, inkludert kunst, antikviteter, klassiske biler, klokker, smykker, mote, bøker og frimerker.

Spesialiserte auksjonarier

Catawikis auksjoner er nøye sammensatt av våre spesialiserte auksjonarier. De garanterer et variert utvalg objekter av høy kvalitet.

Hver eneste måned ønsker Catawiki millioner av besøkende fra hele verden velkommen. Vår organisasjon har derfor et sterkt internasjonalt fokus, med ansatte fra hele Europa. Våre kontorer er basert i Nederland, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia og Spania.

Ukentlige auksjoner for spesialobjekter

Catawikis mål er å gjøre eksepsjonelle gjenstander universelt tilgjengelig. Våre ukentlige auksjoner inkluderer tusener av uvanlige, sjeldne og eksepsjonelle gjenstander du ikke finner i hvilken som helst butikk.

Kundeservice:

E-post: info@catawiki.no
Telefonnummer: +47 21 40 37 64

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.