MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Campadre.no er en medlemsbasert nettbutikk som ble startet i 2009, og har blitt en av Nordens største tilbydere av elektronikk, klær og interiør. Helt siden starten har de merket en stor vekst med over en million fornøyde kunder.

Hva de selger

Nettbutikken tilbyr et stort utvalg av elektronikk, som blant annet hodetelefoner, hjemmekinosystemer og høyttalere, tilbehør til datamaskiner og mange andre elektronikkprodukter. Videre har de også et bredt utvalg av interiørprodukter, som lamper, tekstiler, sengetøy, samt interiør og utstyr for kjøkkenet.

Klær for kvinner, menn og barn er noe de også har et bredt utvalg av. I denne seksjonen finner du eksempelvis bukser, undertøy, gensere, jakker, skjerf og luer. I samme seksjon finner du i tillegg solbriller, sko, vesker og smykker.

Frakt og Levering

Leveringskostnaden på en bestilling er 69 kroner. Hvis du bare har bestilt et lite produkt vil den bli sendt som brevpakke direkte hjem til deg. Har du derimot bestilt produkter som er større blir den sendt til nærmeste postkontor. Når den har ankommet mottar du en SMS eller et brev du må ta med for å få hentet ut bestillingen.

Det som gjør denne nettbutikken så spesiell er at de samarbeider direkte med merkevareleverandørene, og derfor kan det ofte ta litt tid med leveringen, siden alle produktene er begrenset. Med en gang produktene ankommer lageret fra blir de pakker og sendt til deg. Det kan normalt sett ofte da ta opptil 14 dager før bestillingen blir sendt fra lageret. Når bestillingen er sendt mottar du en bekreftelse på epost, der også kollinummeret står. Med kollinummeret kan du derfor spore pakken din, som resulterer i at du har full oversikt hele veien til utleveringsstedet.

Du har 14 dagers angrerett fra dagen du mottok bestillingen din. Du kan derfor returnere hele eller deler av bestillingen hvis du ikke er fornøyd. Ved en retur er det viktig at produktene er i originalemballasjen og i god tilstand.

Kundeservice

De fleste svar finner du i nettbutikken, men finner du ikke ut det du lurer på kan du sende en epost der du får svar innen kort tid. Har du et bestillingsnummer bør du vedlegge det for ekstra rask hjelp.

På campadre.no kan du betale med både Visakort og med kredittkort. Ønsker du å motta en faktura eller dele opp betalingen går det også helt fint. Den tjenesten vil da bli levert med Klarna og du må gjennomføre en liten kredittsjekk.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.