MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Caliroots.no er en svensk butikkjede som så dagens lys i 2003 med den første butikken i Stockholm. Etter å ha merket en stor vekst, satset de mer med både flere fysiske butikker, samt nettbutikk. I Norge er de representert med nettbutikken, caliroots.no, som med en gang ble tatt godt imot blant motebevisste nordmenn.

Hva de selger

Målet har hele tiden vært å tilby det aller beste innen trendy moteplagg fra de største merkevarene i verden, noe de har klart. I nettbutikken finner du blant annet et stort utvalg av gensere, bukser, skjorter, jakker og luer fra ledende merkevarer. Gode eksempler som denne nettbutikken fører merkevarer for, er Puma, Vans, Stussy og Adidas. Videre fører dessuten nettbutikken gode kvalitetssko fra anerkjente designere som Fila, Nike, Reebok, Converse, Vans Vault og Buddy.

Caliroots.no er en totalleverandør av moteklær for både menn, kvinner og barn, og det gjør at de har et enormt utvalg med plagg og sko for alle anledninger. Enten du ønsker nye klær til jobb, fritid, trening, eller sko som passer sammen til festklærne kan du være sikker på at caliroots.no har det.

Frakt og Levering

Du kan selv velge om du ønsker at bestillingen skal leveres med Bring eller UPS. Hvis Bring er ditt valg er det helt gratis levering ved bestillinger over 1000 kroner. Under 1000 kroner kommer det en liten leveringskostnad på bare 49 kroner. Normalt tar en levering med Bring mellom 1 og 5 virkedager. Ønsker du UPS som tilbyr ekspresslevering koster det 150 kroner, men da vil UPS levere direkte hjem til deg, mellom kl. 08.00 og 19.00 på hverdager. Med en gang du har bestilt, og betalingen er gjennomført vil du motta en bekreftelse på epost, som også inneholder en unik sporingslink. Du kan derfor følge hele leveringsprosessen.

Selv om loven gir deg 14 dagers returrett ved bestillinger i nettbutikker gir caliroots.no deg hele 30 dager. Har du derfor mottatt feil størrelse, feil produkt og ønsker et bytte går det helt fint. Du kan dessuten be om en tilbakebetaling av kjøpsprisen.

Kundeservice

Caliroots.no har en egen seksjon der du kan lese gjennom de mest vanlige spørsmålene og svarene. Hvis du ønsker å komme i kontakt med nettbutikken kan du henvende deg på det oppførte nummeret. Den blir betjent mellom kl. 08.00 og 16.00 alle hverdager, og der blir du betjent veldig raskt. Det som kan være mest hensiktsmessig er å henvende deg via kontaktskjemaet der du mottar et svar innen relativt kort tid.

Caliroots.no benytter Klarna Checkout for håndtering av betalinger med Visa og Kredittkort. Klarna tilbyr deg også muligheten til å motta en faktura med bestilling, og det og dele opp betalingen. Har du derimot en aktiv PayPal-konto kan du betale med det også.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.