MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Brillz

Her på Brillz finner du unike og kule billige solbriller fra produsenter som fokuserer på kvalitet. Samtidig tar vi alltid inn de solbrillene som er trendy og moteriktige akkurat nå. Utvalget i vår nettbutikk endrer seg derfor til stadighet. Det er enkelt å finne solbriller til alle anledninger hos oss. Både fordi vi er svært konkurransedyktige på pris, og også fordi vi hele tiden streber etter å ha et spennende utvalg. Kvaliteten på brillene er gjennomført bra og vi velger alltid leverandører vi vet vi kan stole på, og som selv setter høye krav til produktene sine. Solbriller er viktige for å beskytte øynene, men i dag er de også en del av moteriktige antrekk. Begge disse faktorene er med når vi velger kolleksjonen for de forskjellige sesongene.

Klassiske solbriller

Hva som er riktige solbriller for deg, avhenger av din stil og hva du selv synes er komfortabelt. Likevel finnes det noen grunnregler som man gjerne kan skjele til. For eksempel så kler de fleste kvinner trendy oversized billige solbriller, så lenge antrekket er noenlunde stilfullt. Det trenger ikke være drakter, kjoler og bluser til, selv om det passer utmerket, men også jeans og tøffe skjorter. Oversized solbriller for kvinner er classy og feminint, noe du kan utnytte når du velger accessories for ansiktet og øynene. Samme typer for menn er også veldig i motebildet for tiden, men da er de ofte mer maskuline i detaljene. Wayfarers kler også de aller fleste, nesten uansett ansiktsfasong. Designet er tidløst og kult, med en herlig sommerfølelse i seg. Derfor passer slike solbriller kanskje best i alle settinger som har noe med sommeren å gjøre; badeliv, båtliv og caféer utendørs. Utvalget vårt vil alltid inneholde flere varianter, med kule detaljer og farger som gir deg mer spillerom når du skal velge det rette paret til den rette anledningen.

Trendy pilotbriller

Pilotbriller, eller Aviators som det heter opprinnelig, er nesten like klassiske som Wayfarers. Begge disse to klassikerne har vært i motebildet i flere tiår. Det de også har til felles, er at de alltid er trendy, uansett hvordan klesmotene utvikler seg. Selvsagt endres detaljer og farger også på klassiske solbriller, men den grunnleggende designen er så godt som uforandret. Pilotbriller er alltid dråpeformede for å gi øynene dine best mulig beskyttelse. Som navnet tilsier, ble brillene opprinnelig produsert for piloter i US Navy og US Airforce. Her på Brillz finner du alltid kule Aviators i flere varianter. Dette er en type solbrille som går spesielt godt sammen med storbylivet. Med Aviators signaliserer du en trendy selvsikkerhet som alltid er kledelig.

Solbriller som accessorie

De fleste har sine egne favoritter når det gjelder klesfarger, gjerne farger som passer til personligheten og våre egne hudtoner. Hos oss finner du solbriller i alle mulige farger og design som vil passe til nærmest hva du enn har på deg. Det er enkelt å finne et par som matcher, og med konkurransedyktige priser, blir det aldri for dyrt å velge rett solbriller til rett antrekk og anledning. I tillegg til de modellene som har tøffe detaljer og oppsiktsvekkende farger, finner du også solbriller som er diskré og elegante. Sort og stålfarget innfatning er det rette valget om du vil ha et klassisk par som passer til det aller meste. Når utvalget er bredt og spennende, blir det morsomt og kreativt å leke seg med fargekombinasjoner.

Beskytt øynene dine

Som vi har nevnt er den viktigste funksjonen til et par solbriller, at de beskytter øynene dine. Det gjør selvsagt ingenting at de samtidig ser stilige ut, men solens UV-stråler og såkalt blått lys, er likevel det man bør tenke mest på. Glassene filtrerer de skadelige strålene slik at øynene ikke blir skadet når du oppholder deg lenge utendørs. Går man lenge uten solbriller ute i lyst vær, vil man risikere en rekke skader som kan være svært alvorlige. Vi beskytter som regel huden med både klær og solkrem, mens øynene kan fort bli glemt. Skadene av sterkt lys og UV-stråler er ikke noe man merker på samme vis som solbrenthet på huden. Cellene i øynene har ikke samme egenskap som huden når det kommer til å signalisere skadelig påvirkning. Derfor er det ekstra viktig å alltid huske solbriller, spesielt når sola skinner som mest. Solbriller gir også en ganske god beskyttelse mot støv og partikler i luften når du er ute. Slike faktorer kan også skaden øynene uten at du legger merke til det.

Solbriller for alle

I dag er det ingenting i veien for at menn velger billige solbriller som likegodt kunne vært brukt av kvinner, og omvendt. Selv om vi i utvalget har modeller som egner seg mest for de ulike kjønn, har vi også et bredt utvalg unisex solbriller. Og, det er ikke noe i veien for at for eksempel en smart jente bruker pilotbriller fra herreavdelingen. Det bestemmer man helt selv, ut i fra hvilken stil man har og hvor kreativ man er. Husk likevel at enkelte solbriller har større innfatning enn andre. Er man en mann med et bredt ansikt, passer det ikke alltid med unisex solbriller. Trenger du justere innfatningen, kan du varme den forsiktig opp med for eksempel et varmt omslag, eller på svak varme i ovnen. Deretter kan du tilpasse solbrillene forsiktig, slik at de sitter bedre på nesen. Brillene er ergonomisk utformede og laget i lette og sterke materialer, men husk at solbriller ikke er laget for å tåle sterk belastning. De fleste brillene vil likevel passe på første forsøk uansett.

Enkel handel hos Brillz

Vår nettbutikk for tøffe og moteriktige solbriller, er beskyttet med Secure Sockets Layer (SSL). Det ser du på fargen til venstre for nettadressen i adressefeltet, og låssymbolet som står ved siden av. Det betyr at når du handler hos oss, blir all informasjon du oppgir kryptert for å sikre mot misbruk. Vi samarbeider med sikre betalingstjenester som tar dine forbrukerrettigheter seriøst. Du velger selv om du vil betale med kredittkort , bankkort, PayPal eller motta faktura (NB! dette er en type lån). Gjennom Klarna Checkout kan du velge dette siste, men vil også der ha muligheten til delbetaling og kortbetaling. Du kan alltid kontakte oss dersom du har spørsmål, og vi svarer som regel raskt på alle henvendelser. Følg også med på vår blogg for inspirasjon og tips om alt som har med solbriller å gjøre.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.