MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Brazfit.no er en moderne nettbutikk som har et helt unikt konsept, der målet er å selge stilige og fargerike tights og treningsklær av høy kvalitet for både kvinner og menn. Navnet på firmaet bak nettbutikken, Brazfit, stammer fra Brasil, og det er der mesteparten av kolleksjonene har hentet sin inspirasjon fra.

Eieren Carla G. Tunheim er fra Rio i Brasil og derfor kom hun på navnet Brazfit, som egentlig kommer av Brazullian Fitness. Noe av deres voldsomme suksess ligger i en kombinasjon av det flotte designet med høy kvalitet. Det er faktisk så populært nå at kunder også kan få tak i plaggene i flere sportsbutikker og treningssentre.

Hva de selger

Nettbutikken selger alt av treningsklær for både menn og kvinner. Det som skiller denne nettbutikken fra andre lignende nettbutikker er den viktige faktoren med å utvikle treningsklær, ikke bare av en høy og fleksibel kvalitet, men også med et unikt og spennende design.

Materialene puster godt og er svært lette, noe som resulterer i at treningsøkten går mye bedre. I nettbutikken selger de dessuten bodysuit, capribukser, sports-bh og topper. De har også et stort utvalg av praktiske og komfortable jakker med ulik design. Designet bak disse plaggene er veldig praktisk og har som mål og fremheve kvinners feminine former.

Frakt og Levering

Det er gode fraktbetingelser ved bestilling på brazfit.no. I tillegg til allerede lave priser har de helt gratis frakt over hele verden. Det gjør at kundene bare har kjøpsprisen og tenke på. Når du legger inn en bestilling i nettbutikken mottar du først en bestillingsbekreftelse, og da kan det være lurt å se over at alt er tatt med.

Når bestillingen er mottatt gjør nettbutikken alt de kan for at bestillingen blir behandlet og sendt fra lageret. Det kan derimot ta litt tid om det er i en hektisk periode. Takket være det gode samarbeide med Bring er derimot leveringstiden veldig bra, og det skal derfor ikke ta mer tid enn 5 dager før du mottar bestillingen din.

Kundeservice

God kundeservice er ikke bare svært viktig for kundene, men det er like viktig for brazfit.no. Det er grunnen til du har en rekke alternative betalingsmåter. I tillegg til at du kan betale med vanlig Visakort eller MasterCard, kan du dessuten motta en faktura som kommer med bestillingen din. Du har derfor litt tid på deg til å betale for bestillingen, men for mange kan faktura være mest hensiktsmessig.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.