MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Brandsdal.no er en nettbutikk som er en del av det norske konsernet, Brandsdal Group, som igjen eier noen av de største nettbutikkene i landet. Brandsdal.no er en av Norges største nettbutikker innen klær og sko, og visjonen er å levere produkter som har et moderne, funksjonelt og flott design, for hele familien til en konkurransedyktig pris.

Hva de selger

Brandsdal.no er en nettbutikk som har alt av sko og klær. Uansett hvilken anledning eller sesong det er til kan du være sikker på at du finner det på bradsdal.no. Ved å tilby en egen merkevare, Brandsdal of Norway, kan du være sikker på at kvaliteten er svært bra, samt at designet er godt gjennomtenkt. I tillegg til sko og klær har de også et stort utvalg av bager og sekker, samt utstyr for vinteren, som blant annet vanter, votter og skjerf. Det er grunnen til at brandsdal.no er nettbutikken for deg.

Frakt og Levering

Det er rask levering ved bestilling på brandsdal.no, og målet er derfor at kundene skal ha mottatt bestilling innen 2-5 virkedager. Ved bestilling mottar du en bestillingsbekreftelse på oppgitte epostadresse, der informasjon om bestillingen samt et sendenummer vil stå. Du kan derfor bruke sendenummeret til og spore hvor bestillingen er til enhver tid, så lenge det har blitt registrert ankommet postterminalen. Blir bestillingen sendt som vanlig brevpost er det ikke mulig å spore pakken.

Når pakken har ankommet det nærmeste postkontoret får du en hentemelding på epost. Det er også mulig og be om å få det på SMS om du har valgt det på «Mine Sider» i nettbutikken. Man skal ikke straffes for å bestille mindre, og derfor har brandsdal.no valgt og inkludere fraktprisen i prisen på produktet.

Kundeservice

Brandsdal.no er en veldig nytenkende og moderne nettbutikk som ønsker at flest mulig skal ha muligheten til å gå i sko og klær kjøpt i nettbutikken. De har derfor valgt å tilby en rekke betalingsmuligheter. I tillegg til at du kan betale med Visa og kredittkort kan du også forhåndsbetale produktene via bankoverføring. I dagens teknologiske utvikling har de også valgt og tilby betalingstjenestene Vipps og MobilePay som gjør betalingen svært mye enklere enn det tradisjonelt har vært.

Det er enkelt og komme i kontakt med nettbutikken. Både via epost og telefon kan du få tak i hjelpende medarbeider, samt gjennom et kontaktskjema som vises når du er innlogget. De har også en utfyllende side med de vanligste spørsmålene der du med stor sannsynlighet finner svar på det du lurer på.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.