MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om Booking.com™

Booking.com har siden oppstarten i Amsterdam i 1996 vokst fra å være en liten nederlandsk virksomhet til å bli et av verdens største reisebyråer på nettet. Booking.com er en del av Priceline Group (Nasdaq: PCLN) og har i dag mer enn 15 000 ansatte på 187 kontorer i 70 land over hele verden.

Booking.com har som mål å gjøre det mulig for alle å oppleve verden og investerer i teknologi som gjør reisen enklere. Vi i Booking.com ønsker å knytte reiseglade til verdens største utvalg av flotte overnattingssteder – alt fra leiligheter, feriehus og familiedrevne B&B-er til 5-stjerners ferieanlegg, trehus og til og med igloer. Nettstedet og mobilappene til Booking.com er tilgjengelige på mer enn 40 språk, og du kan velge blant 1 412 693 overnattingssteder og 118 425 reisemål i 226 land og territorier verden over.

Hver dag bookes mer enn 1 200 000 romnetter på plattformen vår. Uansett om du reiser i forbindelse med jobben eller på fritiden, kan du booke det perfekte overnattingsstedet raskt og enkelt hos Booking.com. Vi tar ingen bookinggebyrer, og vi tilbyr prismatch. Som kunde kan du kontakte Booking.com via kundeservice-teamet vårt døgnet rundt for å få hjelp på mer enn 40 språk.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.