bodymod-logo
MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Bodymod er opprinnelig et dansk firma som selger alt innen piercinger. Deres norske nettbutikk, bodymod.no, har etter oppstarten hatt en økende kundegruppe.

Hva de selger

Denne nettbutikken selger alt innen piercing på nett. Takket være en økende kundegruppe i Norge må de hele tiden oppdatere produktkatalogen. Det som er filosofien fra menneskene bak nettbutikken er og kunne tilby markedets beste produkter innen piercing til markedets beste priser, noe de har klart med klar margin.

Bodymod.no har et stort utvalg av piercinger for øre, lepper, tunge, samt brystene, De har dessuten et varierende utvalg av piercinger for de mer intime kroppsdelene. Nettbutikken ønsker at folk flest skal finne de perfekte produktene der, og derfor inneholder katalogen også falske piercinger som er mer praktisk om du ikke ønsker og ta et hull, eller du ønsker og se fin ut på en fest.

Det er vanlig at infeksjoner kan oppstå etter den første piercingen har blitt tatt. Det er derfor anbefalt og bruke en rekke pleieprodukter som kan forhindre det. Bodymod.no har derfor en rekke pleieprodukter. Deriblant smøremiddel, tetreolje som er veldig bra om du har fått betennelse, og desinfiserende spritservietter.

Frakt og Levering

Bodymod.no har sett viktigheten av å tilby en rask og effektiv frakt av bestillingene. Bestiller du derfor før kl. 15 på hverdager blir bestillingen sendt fra lageret samme dag. Det resulterte i at den normale leveringstiden bare er på 2-4 dager. Bestillingen blir sendt fra lageret i Danmark og derfor betaler du heller ikke noe tollgebyr samt at moms er inkludert i kjøpsprisen. Det å få bestillingen sendt til Norge er også helt gratis ved bestilling over 299 kroner. Er bestillingen under det har det en fastpris på bare 29 kroner.

Kundeservice

Alle kunder fortjener en god kundeservice, og derfor er det en rekke måter du kan få kontakt med nettbutikken på. Har du en litt lenger forespørsel kan det være lurt å ta kontakt på epost, der du får svar i løpet av kort tid. Ønsker du derimot et raskt svar kan du ringe direkte til nettbutikken. I nettbutikken har de dessuten en egen Chat-funksjon som gjør at du får god og personlig kontakt med medarbeiderne. De kan gi både råd og hjelpe deg med en bestilling. Det er også veldig viktig at folk flest kan handle der, og derfor kan du betale både med Visa og MasterCard. Klarna er et annet betalingsalternativ som gjør at du kan motta en faktura ved bestillingen eller dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.