MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Body Magic er et svensk foretak som ble grunnlagt i januar 2015. Vi er en butikk for shapewear, trening & helse. Hovedsaklig for kvinner, men også menn. Vi har valgt å satse på kvalitet og selger kun ekte varer. Vi importerer direkte fra produsenter og sertifiserte leverandører slik at vi alltid kan garantere og kvalitetssikre våre produkter.

Etter et vellykket første år har vi i løpet av 2016 valgt å utvide virksomheten til hele Skandinavia. Vi satser mer på kundeservice og en god kjøpsopplevelse, og vi jobber daglig med å forbedre vår service.  Det er for at vi alltid skal utvikle oss i riktig retning og kunne tilby en bedre butikk for hver dag som går!

Vårt mål for 2016 er å utvikle vårt «kom i form» konsept, der vi sammen med våre kunder hjerlper hverandre med å nå potensielle mål innen trening & helse.

Vi er svært opptatt av våre eksisterende kunder så hvis du har spørsmål, bekymringer, klager, eller noe annet du vil ta opp med oss, er du velkommen til å kontakte oss via info@bodymagi.no

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.