MER INFORMASJON - KLIKK HER

Bladkongen.no tilbyr både norske og internasjonale magasiner!

Bladkongens forretningsidé er å samle alle magasiner og ukeblader på ett og samme sted. Dette fordi du som kunde skal få et oversiktlig bilde over hvilke blader som finnes innenfor de forskjellige kategoriene. Noe som gjør det enkelt å få tak i akkurat det bladet som passer deg og din interesse best.

På bladkongen.no kan du bestille abonnement på både norske og utenlandske blader. Du kan bestille et abonnement til deg selv, eller du kan velge å gi det bort som en gave.

Bladkongen.no arbeider kontinuerlig med å finne nye samarbeidspartnere, både norske og internasjonale forlag. Dersom vi mangler ditt favorittmagasin, gi oss en tilbakemelding og vi vil gjøre vårt beste for å få dette inn i sortimentet vårt.

Bladkongen.no eies og drivs av Mediafy Magazines AS som igjen inngår i konsernet Mediafy AB. Mediafy ble opprettet i 2001 og er et markedsføring- og salgsselskap som retter seg mot Sveriges forlag. Forretningsidéen bak Mediafy er å skape større rekkevidde og et høyere opplag av magasiner, dette uten å bruke forlagenes ressurser.

Kundeservice

Har egen side for for å få svar på våre mest vanlige spørsmål.
Ved oppsigelse, adresseendring, fakturaspørsmål og uteblitt blad eller har du bestilt abonnement via Bladkongen og har et spørsmål kontakt oss via mail eller telefon.
mail : info@bladkongen.no
Tlf : 21 67 61 15

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.