MER INFORMASJON - KLIKK HER

Litt om Bjørneparken

Opplev Bjørner, elg, gaupe og våre nye eksotiske dyr på nært hold!

Hva er Bjørneparken?

Bjørneparken er en stor park hvor du kan tilbringe hele dagen. Følger du vårt fôringsprogram med fôringer og aktiviteter hver time vil du være opptatt fra morgen til kveld.

Bjørneparken er, som navnet sier, en dyrepark med mange og flotte bjørner.  Men, vi har også en rekke andre dyr som gaupe, rev, elg, rådyr, hjort og en rekke ”husdyr” som geiter, hest, gris, høner og ikke minst pinnsvin. Disse kan du møte, og flere av de kan stelles og koses med.

Hos oss kommer du svært tett på dyrene; i vårt fôringsprogram med aktiviteter og fôringer hver time kan du lære å stelle dyr, se bjørnungen Brutus leke og få frukt på vår nye fôringsarena, se Gaupen ”Blixten” jakte på maten, være med inn i bjørnehiet, delta på vår dyrepasserskole, håndfôre elgen med gulerøtter og se dyrepasserne sosialiserer  våre bjørner.

Store gangbroer gjennom terrenget gjør det enkelt for deg å bevege deg rundt i parken.

Trenden i dyreparker i Europa er færre dyr i større innhegninger. Her er virkelig bjørneparken en markedsleder, våre store og naturlige innhegninger gir trygge og selvstendige dyr,  og dyrenes velferd er vi stolte over.

Egentlig vil vi være en rovdyrpark med mange forskjellige typer rovdyr, og i tiden fremover kommer det flere rovdyr til parken.  Følg med.

Hva har dere av tilbud?

I tillegg til alle dyrene våre har vi en stor kafè, et godteland (nytt i 2015), bamsebua med grilling og hamburgere og en flott suvenirbutikk.

Vi har også 2 store utendørs lekeområder, en hinderløype, en kjempekul zipline, og et innendørs lekeland.
Og ikke nok med det – i 2014 åpnet vårt topp moderne rovdyrsenter med interaktiv læring om de fire store norske rovdyrene; bjørn, ulv, jerv og gaupe.

Hvor er det?

Bjørneparken ligger i Flå, helt i starten av Hallingdal. Parken ligger flott til ca 300 meter fra Rv7, 1,5 times kjøring fra Oslo. Kommer du fra Drammen, bruker du 1 time og 40 minutter før du er fremme. Fra Geilo er det 1,5 time.

Hvis jeg bare skal besøke en attraksjon i sommer, hvorfor bør det være Bjørneparken?


Bjørneparken er gøy og spennende, og en av de største parkene i landet. Vi jobber kontinuerlig for å gjøre parken enda bedre for vår hovedgruppe av besøkende – barnefamiliene. Dette gjør vi gjennom faste fôringsprogram, utvikling med nye dyr, og aktiviteter som involverer barna.

For oss handler det om lidenskap og respekt – både for de fantastiske dyrene og for dere som velger å bruke tid på oss. Vi tror du gjør et godt valg ved å besøke Bjørneparken i Flå.
Hvorfor heter det Bjørneparken når dere har så mye annet?

Det heter Bjørneparken fordi vi har mange fine bjørner, og vi liker navnet vårt veldig godt.
Vi har en rekke andre dyr i parken, og flere skal det bli. Men bjørnene vil nok alltid ligge våre hjerter nærmest.

Kan jeg ta med hund?

Det er dessverre ikke tillatt med hunder i norske dyreparker. Men, vi har hundeparkering utenfor, i et skyggefullt område. Nøkkel til hundeburene kan lånes i ankomsthallen mot et depositum.

Nytt tilbud til hundeeiere


I tillegg til Bjørneparkens hundeparkering med låsbare bur i et skyggefullt område kan nå JFS Kennel tilby selvbetjent plass til hunden ca 200 meter fra Bjørneparkens inngangsparti, ved Jakt- og Fiskesenteret AS.

Velkommen til JFS Kennel

JFS Kennel er selvbetjent – du må selv mate og lufte hunden din, og rydde/vaske bås etter bruk. Kunden får i forkant utdelt bås-nr. pr. e-post (evt. i resepsjonen JFS ved drop-in)

Dagplass: Kr. 300,- / Døgnplass kr. 400,-
Ved fraværende/ dårlig rengjøring av bås faktureres kunden kr 600 i gebyr. Faktura sendes i etterkant per e-post.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.