MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Bjørklund er en av Norges største og eldste smykke- og klokkekjeder, og består av en rekke butikker, samt nettbutikken bjorklund.no. Som en av de aller største tilbyderne i Norge finner du et stort utvalg av klokker og smykker fra ledende kvalitetsmerker.

Hva de selger

Enten du er på jakt etter en ny og fin klokke med et funksjonelt og flott design, eller forlovelsesringer finner du det i nettbutikken. Både når det gjelder pris og design skiller bjorklund.no seg veldig ut. Det som gjør akkurat denne nettbutikken så unikt er ikke bare det enorme utvalget av merkevarer, men de har også konkurransedyktige prisene. Uansett om du ser etter gull, sølv eller stål kan du være sikker på at bjorklund.no har det. I tillegg til alt dette har bjorklund.no et bredt utvalg av smartklokker, som gir deg beskjed om aktivitetsnivået ditt er for lavt.

Frakt og Levering

Ved kjøp over 500 kroner er leveringen helt gratis. Skulle du kjøpe noe under den prisen tilkommer det en liten leveringskostnad. På bjorklund.no er det en rask og effektiv levering. Når du har lagt inn en bestilling blir den behandlet innen 2-3 dager. Det betyr at du vil motta produktene dine bare et per dager etter det. Du har alltid 2 ukers bytte- og returrett på bestillingen, noe som betyr at du enten kan bytte hele eller deler av bestillingen til noe annet eller be om en tilbakebetaling.

Dette er dessuten kvalitetsprodukter, men noen ganger kan kunden ha behov for å reklamere. Det er derfor veldig viktig at du kontrollerer at produktene er i orden når du har mottatt dem. Hvis du allikevel oppdager feil eller skader innen 6 måneder vil det normalt regnes som feil eller skader som oppsto før levering. Du må da ta kontakt med bjorklund.no, enten skriftlig eller muntlig. Du kan da returnere det som er skadet eller har en feil slik at serviceverkstedet kan rette opp i det.

Kundeservice

Under en bestilling er det viktig å ha de riktige målene på ringfingeren. Det vil forhindre at du bestiller feil størrelse på ringene. Bjorklund.no har derfor utviklet en egen størrelsesveileder som du finner i nettbutikken.

Det er dessuten en rekke måter du kan komme i kontakt med nettbutikken. Du kan blant annet ringe kundeservice på hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00 eller sentralbordet mellom kl. 08.00 og 16.00. Det kan noen ganger også være mer hensiktsmessig og sende en epost der du får svar innen veldig kort tid.

Det er også flere betalingsmetoder du kan velge mellom i nettbutikken. Du kan blant annet betale med Visakort eller kredittkort. Du kan også søke om Bjørklund-kortet som tilbyr deg muligheten til å delbetale kjøpet.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.