MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Fra dansk suksess til det norske marked

Billig VVS ble grunnlagt i Danmark i 2000, av Jesper Bunde Pedersen. Konseptet ble en stor hit, og selskapet er i dag markedsledende leverandør av VVS-produkter på nett i Danmark. Suksessen fortsatte i Sverige fra 2008 med VVSochBAD, og derfor åpnet vi på høsten 2013 også opp for det norske markedet. Samme gode priser, og samme uslåelige service.

Deler erfaring, dobler service

Våre norske medarbeidere er fordelt på hovedkonteret i Århus, og vårt norske kontor på Smalvollveien i Oslo. Totale er BilligVVS konsernet ca. 40 ansatte som alltid er på hugget for å gi deg topp service og assistanse. Hos BilligVVS deles det erfaring og kunnskap, og vi sitter klare for å svare på det du lurer på når du er på besøk hos oss, enten du ringer, sender epost, eller kontakter oss vi chat.

Velkommen til BilligVVS!

Betaling og fakturering

Når du handler på BilligVVS.no har du flere betalingsalternativer. Du kan betale med kort, med faktura gjennom Klarna, eller betale via bankoverføring. Se også «Ofte stilte spørsmål» om betaling.

Kortbetaling

BilligVVS.no bruker DIBS som er en av de ledende leverandørene innen betalingsløsninger. DIBS oppfyller kravene i PCI DSS. DIBS krypterer sensitiv informasjon om forbrukernes kredittkortinformasjon på tidspunktet for transaksjonen via SSL og har dekket prosedyrer for hvordan kundens kort og personopplysninger blir håndtert av transaksjonen.

Betaling via forhåndsbetaling

For bankoverføring, vil det si å overføre penger til BilligVVS’s konto i Danske Bank (86017299087). Hvis du velger denne metoden, starter prosessen på din ordre først når vi har registrert beløpet på vår konto. Det er vanligvis 1-2 virkedager før vi kan registrere innbetalingen hvis du overfører fra en annen bank enn Nordea. Det er viktig at du oppgir ditt ordrenummer som «Melding/tekst til mottaker» i overføringen, slik at vi kan identifisere betalingen.

Betaling via Klarna faktura

Levering mot faktura skjer utelukkende til folkeregistrerte ( privatpersoner) eller registrerte foretaks adresser. Kredittgrensen er flytende og beregnes innen kjøpet avsluttes. Når du oppretter et kjøp gjennom Klarna hos Billigvvs tilkommer det et opprettelse gebyr på kr. 49,-

Ved for sen betaling kommer kommer det et purriegebyr på kr.60,-, samt morarente med 24% + gjeldende referanse rente. Ved spørsmål vedrørende betalings påminnelse/renter kan man kontakte Klarna.

Når vi har registrert din bestilling blir varene bestilt hos våre leverandører.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.