MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Bik Bok er en av verdens største butikker innen moteklær for jenter, og har i tillegg fysiske butikker verden over, nettbutikken bikbok.com. Historien til denne moterike butikkjeden begynte i 1973, og siden den gang vokst betydelig over hele verden. På bikbok.com finner du derfor et enormt utvalg av de mest trendy klærne, og det største utvalget.

Hva de selger

Uansett type klesplagg du ser etter kan du være sikker på at du finner det på bikbok.com. Dette blir regnes som førstevalget til jenter verden over, og det er på grunn av en kombinasjon av svært lave priser, samt et stort utvalg av markedets beste kvalitet. Blant annet finner du et bredt utvalg av jeans, kjoler og jumpsuits i nettbutikken. Videre fører bikbok.com et stort utvalg av tilbehør, som solbriller, lommebøker, vesker, skjerf, belter, smykker og undertøy. På sommeren har unge jenter og også behov for slitesterke bikinier og badedrakter, og derfor fører bikbok.com også det.

Frakt og Levering

Hvis du bestiller klær for over 600 kroner er leveringen helt kostnadsfritt, men under 600 kroner tilkommer det en leveringskostnad på bare 49 kroner per bestilling. Bestillingene blir levert med PostNord/MyPack som sikrer en rask og effektiv levering av alle bestillingene dine. Med en gang du har fullført en bestilling vil den bli behandlet med en gang, noe som resulterer i en leveringstid på mellom 1-6 virkedager. Du vil motta en bekreftelse på epost med en gang bestillingen er sendt fra lageret, og i bekreftelseseposten er det også en sporingslink som gjør at du kan følge prosessen helt fram til utleveringsstedet. Når den har ankommet vil du motta en SMS, som du må bruke i forbindelse med utleveringen av bestillingen.

Klærne som tilbys på bikbok.com er av svært god kvalitet, men det kan hende at en retur er nødvendig. Det kan hende at du har mottatt en feil størrelse, farge, osv., men det kan også hende at du rett og slett ønsker en tilbakebetaling. Du har derfor 14 dagers returrett fra dagen du mottok bestillingen din. Du kan dermed levere den til nærmeste Bik Bok butikk eller tilbake til lageret, og det er uansett helt kostnadsfritt.

Kundeservice

Du finner de mest vanlige spørsmålene og svarene i nettbutikken men du kan også komme i kontakt med nettbutikken ved å benytte Chat-funksjonen, på epost og telefon alle hverdager mellom kl. 09.00 og 15.00.

Du kan også betale bestillingene dine med de fleste bankkort. Bikbok.com samarbeider dessuten med Klarna, som gjør at du kan motta en faktura med bestillingen din, som du har 14 dager å betale. Med Klarna kan du også søke om betalingsutsettelse eller dele opp betalingen din.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.