MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nettbutikken beconfident.no har i en årrekke vært en seriøs aktør innen markedet for tannblekingsprodukter. Takket være beconfident.no har du derfor muligheten og fornye tennene dine, som kan resultere i en økt selvtillit.

Hva de selger

Beconfident.no symboliserer det domenenavnet forteller, nemlig at man kan få en økt selvtillit av bleking av tennene. De selger alt som har med tannbleking og gjøre. Alle produktene er produsert i USA og har gjennomgått flere store kvalitetstester. Alle produktene i nettbutikken er 100% fri for skadelige stoffer slik at emaljen på tennene ikke blir skadet av behandlingene. På grunn av en økt kundemasse har beconfident.no måtte oppdatere utvalget sitt med flere produkter for tannbleking. Blant annet tanngloss, munnskiver og bittskinne.

I nettbutikken bør du først kjøpe en praktisk startpakke for tannbleking. Pakken inneholder alt du trenger for å bleke tennene første gangen, slik som sprøytegele som varer opptil 10 behandlinger, 3 munnskikker, en nyanseveileder som lar følge hele progresjonen, samt en instruksjonsmanuell. Ønsker du etter behandlingene og fortsette og friske opp blekningen inneholder nettbutikken en rekke produkter som du kan kjøpe. Eksempelvis ekstra blekegele eller en blekepenn som gjør at det blir enklere å påføre blekegeleen.

Frakt og Levering

Det å bestille produkter i nettbutikken er en veldig enkel prosess. Bare klikk på ønsket produkt der du kan trykke på kjøpsknappen. Videre får du et spørsmål om du ønsker og handle videre i nettbutikken. Ønsker du ikke det kan du gå direkte til kassen der du fyller ut informasjon og leveringsadresse så betaler du for varen. Når du har bestilt produkter er det veldig kort leveringstid.

Ved bestilling innen kl. 12.00 på hverdager sendes produktene med en gang, og det er nettopp det som garanterer en rask levering. Hele bestillingen sendes direkte til postkassen din, noe som er svært praktisk om du er et opptatt menneske. Hvorfor betale i dyre dommer for frakt? Det er noe nettbutikken syns er bortkastet og har dermed valgt og inkludere frakten i kjøpsprisen.

Kundeservice

Det er viktig at en nettbutikk tilbyr god og effektiv kundeservice. Ved bestilling på beconfident.no er du sikret nettopp det. Blant annet kan du i tillegg til å betale med Visa og MasterCard betale med klarna faktura. Det er en tjeneste som gjør at du kan motta en faktura på hele kjøpet ditt. Ønsker du derimot og dele opp fakturaen er det som går helt fint an også. Det er dessuten mulig å betale med en ny tjeneste som heter Paysol som fungerer på samme måte som Klarna, at du kan betale med faktura eller dele opp betalingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.