MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Beautybrands.no er en relativt ny norsk nettbutikk som tilbyr anerkjente skjønnhet- og velværeprodukter for norske kunder. Dette er en nettbutikk som også har klart å kombinere kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser, og det er grunnen til at de siden starten har merket en stor etterspørsel fra kunder over hele landet.

Hva de selger

Når du kommer inn i nettbutikken vil du raskt se hvor brukervennlig og flott den er. Her er skjønnhet- og velvære i sentrum, og det skimter gjennom i det gode produktutvalget. Du kan blant annet finne en rekke tannpleie, hudpleie og hårpleieprodukter i nettbutikken fra ledende merkevarer. Videre fører beautybrands.no et bredt utvalg av sminke fra produsenter som OPI, Billion Dollar og Elisabeth Arden.

Som om produktene i nettbutikken er relativt billige, har beautybrands.no en egen tilbud- og lagertømmesseksjon som gjør at du kan sikre deg disse kjente skjønnhet- og velværeproduktene til enda lavere priser.

Frakt og Levering

Ved bestilling i denne nettbutikk mottar du en bekreftelse på epost med en gang betalingen er gjennomført. Det er også en fast leveringspris på bare 39 kroner uansett bestilling, som leveres hjem til deg. Ønsker du derimot at den skal hentes på postkontoret er leveringsprisen 49 kroner. Det er dessuten helt egne leveringspriser ved levering til Svalbard.

Bestillingen blir behandlet med en gang betalingen er gjennomført, noe som sikrer en rask levering. Du mottar da også en epostbekreftelse når bestillingen forlater lageret, der sporingsnummeret også står. Det gjør at du kan følge leveringsprosessen helt fram til utleveringsstedet. Du vil da motta bestillingen din innen 3-5 virkedager, og du vil motta en hentelapp som du må benytte for uthenting.

Fra dagen du mottok bestillingen din har du 14 dagers returrett, og kan selv velge om du ønsker et bytte eller refusjon av kjøpsprisen. Det er viktig at alle produktene i returen kommer i originalemballasjen og er ubrukt for at returretten skal gjelde. Det kommer med et angrerettskjema med bestillingen som må fylles ut og legges sammen med returen.

Kundeservice

Du kan betale med både kredittkort og visakort i nettbutikken. Takket være et samarbeid med Klarna kan du også motta en faktura med 14 dagers betalingsfrist sammen med bestillingen. Du kan også dele opp betalingen om det er behov for det. Hvis du har mottatt et gavekort kan du benytte det for betaling av produkter.

Du finner svar på de fleste spørsmål på beautybrands.no. Hvis du har noen andre forespørsler kan du kontakte nettbutikken på det oppførte telefonnummeret. Det kan også være mest hensiktsmessig og sende en melding via kontaktskjemaet, men da kan det ta noen timer før du får svar.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.