MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Batteriexperten.com er en svensk nettbutikk som ble startet i 2006. Nettbutikken har helt siden begynnelsen tilbyd batterier og ladere for alle typer elektroniske produkter til både kunder i Sverige og Norge, og er nå Sveriges største nettbutikken innen dette.

Hva de selger

Samfunnet i dag styres stort sett av elektroniske enheter. Det kan være mobiltelefoner, datamaskiner, kameraer og nettbrett. Det er derfor veldig dumt om batteriet eller laderen din ble ødelagt da produktet ikke kan benyttes. Det som også er en uting er at både batterier og ladere er svært dyrt på markedet, og det er derfor batteriexperten.com har valgt å tilby dette til svært konkurrerende priser.

Enten du derfor er på utkikk etter nye batterier til din datamaskinmodell, eller du ser etter en ny lader til din smarttelefon kan du være sikker på at batteriexperten.com har det. Det kan være ganske greit å gå til en fysisk butikk og kjøpe dette, men ofte har de begrenset med modeller på grunn av plassmangel. Siden batteriexperten.com bare fokuserer på batterier og ladere kan de derfor tilby et bredt utvalg av akkurat det. Det er derfor de har mulighet til også å tilby det til lavere priser enn ellers på markedet.

Frakt og Levering

Det er en rask og effektiv levering av alle bestillingene dine på batteriexperten.com. Hvis du bestiller innen kl. 17.00 på en hverdag blir bestillingen din normalt send samme dag, og du kan allerede motta det innen kl. 2-4 dager. Batteriexperten.com samarbeider bare med de beste transportfirmaene, DHL og Posten, som sikrer en problemfri levering. Leveringen koster bare 69 kroner, men om du velger DHL vil det koste litt mer, men da er du sikret bestillingen din innen 1-2 virkedager. Når bestillingen har blitt sendt fra lageret som ligger i Sverige vil du motta en bekreftelse på utsendelsen. I epostbeskreftelsen vil det stå et sporingsnummer, som gjør at du kan spore bestillingen din om du har valgt DHL som leveringsalternativ.

Kundeservice

Du kan betale med de fleste bankkort og kredittkort i nettbutikken. Du kan også søke om Klarna, som er en tjeneste som lar deg motta en faktura med bestillingen din. Klarna tilbyr dessuten avbetaling og betalingsutsettelse. Hvis ingen av disse betalingsmetodene passer deg kan du overføre via nettbank.

Du finner dessuten svar på de aller fleste spørsmål i nettbutikken, men om du ønsker kontakt med kundeservice kan du blant annet sende en epost, der du får svar innen veldig kort tid. Du kan også henvende deg via Live Chat og telefon alle hverdager mellom kl. 09.00 og 16.00.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.