MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Banggood.com ble grunnlagt i 2006 i byen Guangzhou i kina. Dette er en markedsledende nettbutikk med et bredt spekter av produkter. Opprinnelig startet selskapet opp som et programvarefirma, men de har etter den tid oppgradert sin produktkatalog.

Hva de selger

Nettbutikken banggood.com er en butikk for absolutt alle. Uansett om du ser etter noe nytt elektronikk eller skjønnhetsprodukter er dette en nettbutikk for deg. Selv om data og programvare har vært et stort fokus har de måtte oppdatere katalogen din med andre produkter i takt med forespørselen.

Her finner du dessuten et stort utvalg av mobiltelefoner, belysning og hovedprodukter. De har også et like stort utvalg av leker og sportsutstyr. Grunnen til at denne nettbutikken har blitt så stor er en økende kundemasse som søker etter nye produkter til markedsledende priser. Klær, vesker, sko, samt hageprodukter er også og få tak i på banggood.com.

Frakt og Levering

Dette er en nettbutikk som har varehus verden over og derfor er det vanskelig å si noe om estimert vente tid, men det skal være innen rimelig tid. Til Norge kan de sende med vanlig post som tar noe tid. Ønsker du derimot at bestillingen skal sendes med EMS pleier det normalt sett og ankomme deg mellom 7 og 15 virkedager.

Hvis du velger at det skal bli sendt med ekspresslevering tar det normalt sett mellom 5 og 8 virkedager. Det kommer veldig an på bestillingen din og valgte fraktmetode om det er gratis frakt eller ikke. Velger du ekspress som fraktmetode kan du spore pakken. Det er noe som resulterer i en ekstra trygghet for deg, og som gjør at du kan følge med på fraktprosessen fra bestillingen blir sendt fra lageret til den er hos deg.

Kundeservice

Det er viktig for banggood.com at alle har muligheter til å nyte produkter fra nettbutikken. Det er grunnen til at de har opptil flere betalingsalternativer. I tillegg til at du kan betale med Visa og MasterCard kan du derfor benytte PayPal. PayPal er en av verdens sikreste betalingsalternativer og er en helt vanlig betalingsmetode i land som England og USD selv om det enda ikke er helt vanlig i Norge. Du må da først registrere en PayPal-konto og overføre penger fra din norske bankkonto til PayPal. Du har deretter muligheter til å kjøpe produkter i denne nettbutikken og mange andre bare ved hjelp av noen få trykk.

Selv om dette er en markedsledende nettbutikk har de gode rutiner for håndtering av returer. Og det er nemlig returbetingelser som er spesielt viktig for kunder. I de fleste tilfeller kan bestilte produkter bli returnert innen 3 dager etter mottak eller 30 dagers etter levering. Det er derimot viktig og merke at noen produkter kan ha ulike betingelser.

Selv om banggood.com er veldig stor har de markedets beste kundeservice. I tillegg til at du kan finne masse nyttig informasjon i nettbutikken har de derfor en rekke metoder for kontakt. Du kan sende en epost eller benytte kontaktskjemaet i nettbutikken. Du kan dessuten sende de en epost. Ønsker du derimot et svar på forespørselen umiddelbart kan du benytte live Chat der medarbeidere er tilgjengelig hele døgnet. Du kan også ringe, men det kan fort bli veldig kostbart.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.