MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Bangerhead.no ble startet i 2008 og er en nettbutikk med over 20.000 produkter hvor du kan bestille alt innen skjønnhet for både kvinner og menn. Bangerhead er opptatt av kvalitet, både når det gjelder produkter og personal, og du vil finne nøye utvalgte brands av både gamle klassikere og nye trendsettende produkter.

Hva de selger

Bangerhead.no er autorisert forhandler av alle varemerker på siden. Dette betyr at sortimentet kommer direkte fra den opprinnelige leverandøren, hvilket garanterer for at produktene er ekte. Hos Bangerhead finner du alt du behøver innen hårpleie, hudpleie, makeup, parfyme og stylingverktøy, samt masse fin inspirasjon i Magazine – en digital guide til skjønnhetsverdenen. Her finner du tips og inspirasjon til hvordan man bruker ulike produkter du finner på siden. På Bangerhead finner du mange av de store favorittene, som Dermalogica, bareMinerals, Lancôme, Elizabeth Arden, Maria Nila, Babor, ghd m.fl. De er også først ute med mange nye brands, og lanserer stadig nye varemerker som du får eksklusivt på nettsiden. Du finner brands som ZOEVA, Reverie og Cover FX, samt et stort utvalg innen det populære K-Beauty segmentet.

Frakt og Levering

Alle prisene oppgitt på nettsiden er inkludert toll og moms. Du får også fri levering om du bestiller for 499 kr eller mer. Leveringstiden er 2-5 dager og vi leverer med Bring til nærmeste postkontor.

Kundeservice

Bangerhead.no fokuserer på kvalitet også når det kommer til kundeservice. I nettbutikken finner du svar påde fleste svar på ting du kanskje lurer på, men du er selvfølgelig velkommen til å ta kontakt med kundeservice via kontaktskjemaet eller på epost. Du kan også ta kontakt ved å sende melding via Facebook. Du kan få svar på konkrete spørsmål angående bestillinger og andre funderinger, men også om du behøver veiledning til å velge produkter.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.