MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Babyshop er en helnorsk butikkjede som ble startet i 1992, og besto tidligere bare av fysiske butikker. Da internett ble allemannseie og det ble mer vanlig å starte nettbutikker valgte de også og satse på det. Det har dermed resultert i at de er en av få nettbutikk i Norge som er totalleverandør av klær, leker og utstyr for babyer, små barn og mammaklær.

Hva de selger

Som en totalleverandør er dette en nettbutikk der du finner det aller meste til babyen din. Uansett om du ser etter noe søt dekorasjon til barnerommet eller nye klær finner du det på babyshop.no. Babyer vokser i stor fart, og derfor må man hele tiden bytte ut klær, noe som kan være ganske kostbart. Derfor har babyshop.no et stort utvalg av klær til babyer i ulike størrelser som gjør at du finner de klærne som passer babyen. I tillegg har babyshop.no også et stort utvalg av møbler, dekorasjon og utstyr til og for babyer; blant annet barnevogner, bilstoler og leker.

En ting mange nettbutikker ikke fokuserer på at mammaen som står midt oppe i alt dette. Det kan være at du går høygravid eller at du akkurat har født barnet ditt. Du har dermed et stort behøv for praktiske og behagelige klær i litt større størrelse.  Og derfor kan du bestille mammaklær på babyshop.no. Under en graviditet er det ikke mange som har de tradisjonelle mammaklærne, men babyshop.no har også et utvalg av kjoler, jakker og nattklær som er spesielt utformet for gravide kvinner.

Ved å bare føre produkter fra ledende produsenter er du sikret den aller beste kvaliteten på produktene du bestiller. Babyshop.no fører produkter fra ledende produsenter slik som Esprit, Mayoral, Skip Hop og Smurfene.

Frakt og Levering

Siden babyer vokser svært fort er det viktig med en rask og effektiv levering, og det opplever du når du bestiller på babyshop.no. Bestiller du produktene dine innen kl. 14.00 blir det sendt samme dag. Det betyr at du vil normalt sett motta produktene innen 3-5 dager. Ved bestiller på babyshop.no tilkommer det en fraktavgift på bare 29 kroner.

Takket være alle de fysiske butikkene kan du derimot få sendt produktene til den nærmeste butikken helt kostnadsfritt. Du har dessuten 30 dagers returrett ved bestilling som gjør at du enkelt kan bytte eller returnere de bestilte produktene dine innen 30 dager.

Kundeservice

God kundeservice er viktig for alle kunder, og derfor har babyshop.no alltid hatt et stort fokus på akkurat det. Det er grunnen til at dedikerte medarbeidere venter på kundeservicesamtaler fra kundene. Der får ikke bare kundene mange gode råd om produktene, men kan også be om utfyllende produktbeskrivelser, og om de har andre forespørsler er det noe medarbeiderne er opptatt av å svare på.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.