MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Autodeler.co.no er en tysk nettbutikk som i flere år har tilbyd bildeler til svært lave priser for tusenvis av kunder over hele Europa.

Hva de selger

Det og ha en bil kan være veldig kostbart, spesielt ved bytting av bildeler. Det er ikke uvanlig at bildeler kommer på flere tusen kroner, og da kan det være lurt å ha en billig nettbutikk som tilbyr de samme delene, men til lavere priser. Autodeler.co.no er akkurat en slik type nettbutikk.

Nettbutikken tilbyr bildeler av høy kvalitet til lave priser. Med et stort utvalg har nettbutikken garantert de bildelene du er ute etter. Kanskje du har behov for bremseskiver, oljefilter, støtdempere, styrestag, pakninger osv. og da kan du bestille alt på autodeler.co.no. Videre har nettbutikken også bildeler som blant annet tennplugger, fjører, termostat og bremseslange.

Frakt og Levering

Hvis du har bestilt bildeler for under 2200 kroner koster leveringen 200 kroner. Har du derimot bestilt over den summen er leveringen helt gratis. Har du valgt standardlevering blir bestillingen sendt fra lageret i løpet av 3-5 dager noe som betyr at du vil motta bestillingen innen 10-11 dager. Har du derimot valgt ekspresslevering tar det normalt bare 24 timer for behandling og utsending av bestillingen din. Det vil da ta normalt 1-2 dager før du mottar den.

Du har alltid 14 dagers returrett fra du har mottatt bestillingen, uten å oppgi noe grunn. Du må først informere nettbutikken om at du ønsker retur. Det kan både gjøres via epost og brev. Når hele eller deler av bestillingen har blitt returnert vil nettbutikken umiddelbart tilbakebetale innbetalinger du har utført. Har du derimot benyttet produkter blir du nødt til å betale i tilfelle det er et verditap.

Kundeservice

Den mest vanlige måten og betale for bestillingen på er ved bruk av bankkort eller kredittkort. Du kan også delbetale eller motta en faktura med bestillingen takket være Klarna. Før det lar seg ordne må du først gå gjennom en kredittsjekk som også utføres av Klarna. En annen flott og sikker måte og betale på er PayPal.

Selv om du finner svar på de fleste spørsmål i nettbutikken kan du henvende deg via kontaktskjemaet der du får et raskt svar. Du kan også sende en epost. Har du en forespørsel som krever et raskt svar, eller du har noe annet på hjertet, kan det i mange tilfeller være mer hensiktsmessig og ringe nettbutikken slik at du får svar med en gang.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.