autoeurope-logo
MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om oss

Vår historie begynte i 1954; Auto Europe ble etablert i USA etter en idé om å leie ut en VW Beetle til amerikanere som besøkte sine barn stasjonert i Europa. Siden den gang har vårt konsept utviklet seg betydelig. For å kunne gi våre kunder eksepsjonell service så samarbeider Auto Europe med internasjonale utleiere som Avis, Budget, Europcar og Hertz i tillegg til et stort antall nasjonale og regionale utleiere.

Her hos Auto Europe så fokuserer vi på kunden og på kvalitet. Det er vår 60 år med erfaring som skiller oss ut fra andre bilutleiere. Book en bil, bobil eller en motorsykkel. Lei en sjåfør eller bruk vår søkemotor for å finne det perfekte hotellet til din ferie.

Uslåelige priser på leiebiler

Vår unike policy når det kommer til prisene er det som skiller oss ut fra våre konkurrenter. Vi jobber for å kunne ha de mest konkurransedyktige prisene på markedet. Skulle du finne en billigere leiebil med sammenlignbare vilkår et annet sted på markedet, så vil vi enten matche eller tilby en billigere pris. I tillegg til de laveste leiebilsprisene, så kan vi også tilby en stor bilpark og supre tilbud. Abonner på vårt nyhetsbrev for å få de seneste tilbudene, og velg så Auto Europe neste gang du trenger en leiebil!
Utvidet service
Som en av verdens ledende leiebilsmeglere så har vi tilgang til et stort antall biler på mer enn 8.000 destinasjoner verden over. Vi jobber for å gjøre din reise til en komfortabel og hyggelig opplevelse. Vi har derfor utvidet vår service slik at du kan organisere og planlegge nesten alle stegene av din reise gjennom oss. Vi kan nå tilby booking-service for:

Leie av luksus- og sportsbil

Hvor ofte har du muligheten til å kjøre en luksuriøs BMW, Ferrari eller Porsche? Auto Europe kan gjøre din drøm til virkelighet med våre flotte, førsteklasses biler. Velg fra vårt fantastiske utvalg av luksusbiler, og imponer på dine businesspartnere eller helt enkelt bare gjør det meste av din ferie og ta en road trip langs med kysten i en kabriolet. Valget er ditt, og en fantastisk kjøretur er garantert!

Leie av bobil

Fordelen med å ha en bobil når du skal utforske din feriedestinasjon er at du har friheten til å både reise og sove akkurat der du vil. Takket være Auto Europe sin utleie av bobiler så har du alltid et hjem med deg på veien. Med mye oppbevaringsplass og uvurderlig fleksibilitet så kan leie av en bobil gi deg en følelse av frihet og vekke eventyreren i deg. Vi kan også garantere størrelsen på ditt kjøretøy slik at det passer dine ønskemål.

Sjåfør- og transferservice

Vi har alle vært i den situasjonen ? første gangen i en ny by og man prøver å finne frem til sin destinasjon. Hvorfor ikke leie en sjåfør eller booke transferservicefra flyplassen med Auto Europe? Det kan spare deg masse med tid og energi som du trenger for resten av turen, enten du er på businessreise eller på en avslappende ferie. Våre sjåfører snakker bra engelsk, og er kjent i området. De kan ta deg akkurat dit du vil, bare slapp av og nyt turen!

Leie av motorsykkel i USA

Opplev det nord-amerikanske landskapet: høye fjell, canyons, ørkenområder og den idylliske sjarmen til den amerikanske landsbygda. En motorsykkel-road trip gjennom USA er en fantastisk mulighet til å utforske deler av dette flotte kontinentet, langt bort fra turistområdene. Bruk vår søkemotor for å finne din startdestinasjon, og i bilkategori-filteret velger du motorsykler. De amerikanske veiene venter på deg!
Prisvinnende kundeservice

Auto Europe kan hjelpe deg med å planlegge din reise. Det viktigste for oss er at kunden er fornøyd, og vårt team er derfor tilgjengelig 7 dager i uken for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg med å finne din perfekte leiebil. Vi er stolte over vår prisvinnende kundeservice som alltid står klare for å imøtegå kundens ønsker og behov på en rask og effektiv måte. Kontakt oss på vårt gratisnummer eller send oss en email med spørsmål du eventuelt måtte ha. Husk å også sjekke ut vår destinasjonsguide for å se alle steder der vi kan tilby leiebiler.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.