MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Selv om nettbutikken asos.com ikke holder til i Norge er det en av de markedsledende nettbutikkene med et stort utvalg av moteklær for både kvinner og menn. Ved å ha et stort utvalg av klær fra de største motehusene i verden kombinert med gratis frakt ved bestilling over £ 19.8 og lave fraktpriser under det beløpet.

Hva de selger

Asos.com er en nettbutikk med et omfattende og bredt utvalg av klær for menn og kvinner som ønsker klær med god stil og av høy kvalitet. Selv om dette hovedsakelig er en nettbutikk i øvre prisklasse har de også en rekke budsjettvennlige alternativer for den prisbevisste. Selv om utvalget består av over 850 forskjellige merker, utvikler asos.com sine egne kolleksjoner som er spesielt tilpasset større mennesker. Ved at nettbutikken bare tilbyr klær fra kjente motehus, i tillegg til egne kolleksjoner kan du være sikker på at kolleksjonene har høy kvalitet på alle bestillingene dine.

Asos.com har sett viktigheten av å være tilgjengelig der folk oppholder seg til enhver tid og det har resultert i en egenutviklet applikasjon. Og det er nettopp applikasjonen som gjør det mulig å gå med hele deres katalog i lomme. Applikasjonen er helt gratis og laste ned og er tilgjengelig både til smarttelefoner, Apple Watch og nettbrett.

Frakt og Levering

Selv om asos.com ikke har noe lager i Norge tilbyr de en rask og billig levering av bestillingene dine. Frakt er helt gratis på bestillinger over £ 19.8, men under den prisen tilkommer det en liten avgift. Leveringen er veldig rask, men det er også mulig å bestille produktene dine med ekspresslevering som gir deg muligheten til å nyte de nye plaggene dine allerede innen et par dager.

Siden asos.com holder til i utlandet er det lurt å tenke over at tollgebyr, samt moms kan komme i tillegg til kjøpsprisen. Hvis du ønsker å unngå eventuelt tollgebyr bør bestillingen din være på under 350 kroner, da inkludert frakt.

Kundeservice

Asos.com tar kundene på alvor som har resultert i en veldig god kundeservice. Har du derfor en forespørsel kan du benytte kontaktskjemaet i nettbutikken, der de vil svare innen rimelig tid. Ønsker du derfor et raskt svar har de en egen Chat-funksjon i nettbutikken der medarbeidere jobber kontinuerlig med å besvare alle mulige forespørsler. De er også veldig nytenkende i kommunikasjonen, og derfor er de også tilgjengelig via Facebook messanger der du også får raskt svar på forespørslene dine.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.