MER INFORMASJON - KLIKK HER

Apollos reise startet i Hellas

Siden 1999 har Apollo sendt frosne nordmenn på ferie til sol, varme og gode opplevelser. Vi startet som spesialist på Hellas. Kjærligheten til og kunnskapen om Hellas er like sterk hos oss i dag, men sortimentet er utvidet og nå tilbyr vi alle typer reiser over det meste av verden.

Trygghet på reisen

Det viktigste for oss i Apollo er våre gjesters trygghet og sikkerhet. Vårt sikkerhetsarbeid omfatter alle deler av organisasjonen, både hjemme og på våre reisemål. Vi jobber både forebyggende og med beredskap hvis en akutt krise skulle oppstå.

En bærekraftig reiseindustri

Turismen må være bærekraftig – ikke bare for naturens og miljøets skyld, men også med tanke på det sosiale og økonomiske på reisemålene. Apollo hjelper hvert år flere hundretusen mennesker med å reise til andre land, se og oppleve andre kulturer og måter å leve på. Som en stor reisearrangør ønsker og må vi arbeide for å legge til rette for en bærekraftig turisme. Apollo arbeider derfor aktivt for å oppnå dette – og er blant annet den første nordiske reisearrangøren som er blitt sertifisert i henhold til Travelifes kriterier for reisearrangører.

Novair – vårt eget flyselskap

Novair, Nova Airlines AB, er Apollos flyselskap, og ble grunnlagt i 1997. Novair flyr fra flere skandinaviske flyplasser. De største er Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter, København/Kastrup og Oslo/Gardermoen. Novair flyr også direkte fra flere distriktsflyplasser.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.