MER INFORMASJON - KLIKK HER

Om nettbutikken

Nettbutikken animail.no er Norges største dyrebutikk på nett og tilbyr en rekke dyremat, spesielt for hund og katt.

Hva de selger

For både katter og hunder er det utrolig viktig å vite at de får i seg mat av høy kvalitet. Maten må bestå av en rekke vitaminer og mineraler som lar hunder og katter utvikle seg på en naturlig måte.

Hvis du derfor har sett etter en dyrebutikk som fører mat av høy kvalitet, er dette nettbutikken for deg.

Det som er ganske unikt er at du kan sitte hjemme og bestille alt du ønsker av dyremat og få det levert direkte på døren. Animail.no fører bare dyremat fra kjente produsenter som blant annet ROYAL CANIN og Whiskas, samt mange andre kjente produsenter. Videre har også nettbutikken et stort utvalg av kattesang, bur til både hund og katt, klorestativ og hundeleker, samt mange andre produkter. Animail.no har også et utvalg av produkter for reptiler, fisk og smådyr.

Frakt og Levering

Det er raskt levering ved bestilling på animail.no. Bestillingen vil bli sendt direkte hjem til deg, og det tar normalt 1-3 virkedager. Ved bestilling opptil 599 kroner koster det 99 kroner for levering. Hvis du har bestilt produkter for mellom 600 og 999 kroner koster det 29 kroner for levering. Det er derimot helt gratis levering ved bestillinger over 1000 kroner. Selv med en kort leveringstid ønsker noe at bestillingen skal komme raskere, og derfor kan du velge ekspresslevering mot en liten ekstrapris på 40 kroner.

Animail.no benytter Bring som transportør. Når bestillingen er sendt kan du derfor spore bestillingen din ved bruk av kollinummeret. Det betyr at du alltid har oversikt over hvor bestillingen er i landet.

På alle bestillinger har du 30 dagers åpent kjøp. Har du derfor mottatt et produkt som ikke sto til forventningene dine, eller ønsker et bytte, kan du returnere det innen den oppgitte tiden. Dette er også produkter av høy kvalitet, men det kan alltid skje en liten produksjonsskade. Animail.no står derfor for risikoen helt fram til kunden. Du må ta et bilde av de ødelagte produktene der feilen syntes og sende bildene på epost. Da vil animail.no behandle saken og fatte en beslutning. Hvis de er enig med deg tar de kontakt med deg, og du kan gjennomføre reklamasjonen din.

Kundeservice

På animail.no kan du lese i seksjonen for de mest vanlige spørsmål og svar. Hvis du ikke finner ut det du lurer på kan du ta kontakt med nettbutikken. Du kan ringe til animail.no på det oppførte nummeret i nettbutikken mellom kl. 09.00 og 17.00 alle hverdager. Det mest hensiktsmessige er kanskje og sende en epost der du får et svar innen 48 timer.

Du kan betale med bankkort i nettbutikken. Du kan også velge faktura som alternativ. Det er da i samarbeid med Klarna, og du må derfor gjennomgå en liten kredittsjekk. Klarna bidrar også til at du kan delbetale for bestillingen.

Slik bruker du rabatten
Logg inn og klikk på rabattkode knappen, kopier kode og legg i handlekurven når du skal betale i nettbutikken.